2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔

403 بازدید | 56 پست

دلم ازهمه چیزگرفته اززندگی ازهمه چیزهروزشاهدخوشبختز پیشرفت وموفقیت لیشتراطرافیانمم اماخدایه نیم نگاهی هم به من نمیندازه دوستم نداره بهم کمک نمیکنه حتی منونمیکشه که ازهمه چیزازدل پرتزگریه های شبونه خلاص شم خسته شدم ازتحمل کردن 😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نامزدم خدازورش میادبه ماکمک کنه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چی میگه این

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ناشکری نکن موفقیت اطرافیانت نتیجه تلاششون هس از تو حرکت از خدابرکت تلاش کن برا چیزی ک میخوای

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
هععععی خیلی سخته نه؟توم اینجوری که هروقت یکی بهت میگه ان شاءالله درست میشه خدابزرگ دلت میخوادبزنی تو ...

نظریت اینه که الان تو این حالی

شک کردن ب خدا کفر

حال دلت بهتر از این نمیشه با این وضع فکرت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا تلاش نمیکنی ؟؟ چرا باطن زندگیتو با ظاهر دیگران مقایسه میکنی ؟؟ هر کی منو میبینه از حسادت میترکه ...

عزیزم نه خونه دارم نه ماشین نه پول نه شوهرم پشتیبان داره نه هیچی چطوربه خودم بیام اونایی که میگم همه شودارن حتی باطناشونم خبردارم فقط من خاک توسرم

هععععی خیلی سخته نه؟توم اینجوری که هروقت یکی بهت میگه ان شاءالله درست میشه خدابزرگ دلت میخوادبزنی تو ...

اره سخت واسه یه دیقشه،روزای تکراری درجا زدن،همش سختی وسختی ،یه روزایی کم میارم واقعا 

ناشکری نکن موفقیت اطرافیانت نتیجه تلاششون هس از تو حرکت از خدابرکت تلاش کن برا چیزی ک میخوای

😂😂موفقیتشون رومدیون حامیاشون هستن که همه جوره ساپورتشون کردن 😔