2777
2789
عنوان

حسادت 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 58 پست
ای خواهر هزار دفعه تیکه انداختم ولی فایده نداره بدم میاد ی جور رفتار میکنه منو نفهم حساب میکنه از او ...

ادم نفهم نفهمه پس 

نمیدونم بخدا چی بگم میدونم ک سخته اما هرجی بهش فکر کنی بد تر خودت اذیت میشی

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
بهش بگو سلیقه ات فتوکپی منه هااااا

چند سال پیش دانشگاه می‌رفتم شوهرم تولدم کامپیوتر خرید اومد خونمون دید برگشت گفت تو کامپیوتر داشته باشی دختر من نداشته باشه؟ تو چیت از دختر من سرتره؟😐😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اكه به كسى حسودى كنم هرگز شبيه اون چيزى نميخرم هميشه جورى وانمود ميكنم كه طرف فك كنه از نظر من ك ...

والا بخدا کار خوبی میکنی من نمیگم نخرن فقط میگم عین من نباشه همون شکل و رنگ

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
چند سال پیش دانشگاه می‌رفتم شوهرم تولدم کامپیوتر خرید اومد خونمون دید برگشت گفت تو کامپیوتر داشته با ...

بگو خب میخریدی جلوتو نگرفته بودم که 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
چند سال پیش دانشگاه می‌رفتم شوهرم تولدم کامپیوتر خرید اومد خونمون دید برگشت گفت تو کامپیوتر داشته با ...

یا خدااااا واقعا حسوده مث خواهر شوهر من یه بار رفتیم مسافرت سر سفره غذا همسرم ب من گفت بیا بخور گشنه میمونی در همین حد وقتی از مسافرت برگشتیم همه جارو پر کرده بود ب زنش تعارف کرده ب من نکرده یا تو ماشین غذا هارو داده دست زنش دست من نداده

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
تو بزن تو کار افتخار،بذار آرامش پیدا کنی،تو ذهنت افتخار کن به اینکه اون همش دنباله روی تو هست😊🌹

اخه بدم میاد هرچی تو خونه من هست همون قیافه و رنگ تو خونه اونم هست اوایل فک میکردم شانسی اینجوری میشه بعضی چیزا رو جمع می کردم سری بعد می‌رفتم میدیدم اونم جمع کرده

یا خدااااا واقعا حسوده مث خواهر شوهر من یه بار رفتیم مسافرت سر سفره غذا همسرم ب من گفت بیا بخور گشنه ...

😂😂😂عین خواهر شوهره منه نمیدونم چرا حسودا مگه شوهر ندارن اینا 

همکار من ی جاری داره اینجوری. هر چی این میخره میگه از کجا خریدی من حوصلم‌نمیشه بگردم پیدا کنم. مستقی ...

اخه باز جاری باشه ی چیزی اخه خواهرشوهر چرا والا من خودمم خواهر شوهر چهارتا عروسم هیچوقت بهشون حسادت نمی کنم

اخه بدم میاد هرچی تو خونه من هست همون قیافه و رنگ تو خونه اونم هست اوایل فک میکردم شانسی اینجوری میش ...

پس اون میخاد تورو دق بده من بودم واضع بهش میگفتم خواهش فتوکپی نکن 

😂😂😂عین خواهر شوهره منه نمیدونم چرا حسودا مگه شوهر ندارن اینا 

بخدا اصن میرینن ب اعصابت

خب چیزی که میخریو نگو بد چیزی میگیری اول بهش بگو از اینا میخلم بخرم بعد اینکه اون خرید تو یکی دیرو ب ...

نه اونجوری نمیخره اول میاد میبینه یکی دو هفته بعد میره میخره بعدش میگه خیلی وقته دارم

زندگیتو بخاطر خواهرشوهر  تلخ نکن دشمن شاد نکن

اخه بد رو اعصابمه

بخدا اصن میرینن ب اعصابت

دقیقا همه آشپزی خواهر شو۶رمو تعریف میکنن اما ۷واهر شوهرم میاد ازم دستور غذا میگیره 😂