2821
2789
عنوان

حسادت 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 58 پست
والا بخدا کار خوبی میکنی من نمیگم نخرن فقط میگم عین من نباشه همون شکل و رنگ

من بعيد ميدونم بهت حسودى كنه 

مگه ميشه ادم به كسى حسودى كنه بعد بره عين همون بخره؟ 

شايد اتفاقيه 

من چندسال پيش رفتم خونه ى يكى از اقرام دور 

بعد از چندسال اونا گفتن عه اسم پسرتو از رو اسم پسر ما برداشتى خداشاهده من اصلا يادم نمونده بود كه اسم پسر اونا چى بوده 

بعد كه گفتم واقعا يادم نبوده باور نكردن 

بعدا هم به يكى از خواهرام گفته بود يكى از وسايلمو از رو مال  اونا خريدم در صورتيكه واقعا انقد از نظر من بي اهميت بودن كه اصلا به وسايل خونش دقت نكرذه بودم بعد هم رفتم خونش دوباره ديدم اصلا از نظر من اون دوتا وسيله شباهتى به هم نداشت ايشون ته ذهنش فك ميكرد شباهت داره..،

كلا فهميدم اونا ذهنشون خيلى درگير ما بود توهم ميزدن ما ازشون تقليد ميكنيم

دقیقا همه آشپزی خواهر شو۶رمو تعریف میکنن اما ۷واهر شوهرم میاد ازم دستور غذا میگیره 😂

اینو از خداتم باشه یه سر گردن ازشون بالاتری دیگه وقتی تورو از خودشون بالاتر میدونن همچین عکس العملی دارن

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادم نفهم نفهمه پس  نمیدونم بخدا چی بگم میدونم ک سخته اما هرجی بهش فکر کنی بد تر خودت اذیت میشی

اره ولی همش فک میکنم ینی قراره تا آخر عمر اینجوری باشه😔 بعضی از چیزایی که عین من میخره رو من میندازم دور چون از چشمم میوفته و هرچی دیگه جلوم باشه اعصابم و خورد میکنه😔😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
نه اونجوری نمیخره اول میاد میبینه یکی دو هفته بعد میره میخره بعدش میگه خیلی وقته دارم

من جات بودم خونمو میبردم یه جای دور که یه ماه یه بار هم نبینه بد توجمع نشستنی  بگو که انقد خوش سلیقه ام همه ازم کپی میکنن خودش میفهمه 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
به همو بگو انقد خوش پسندم سلیقم عالیه خواهر شوهرم همه چیو ازم کپی میکنه 

مگه زیر بار میره کلی قسم میخوره من از تو کپی نکردم خودم از اول دوست داشتم😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
یا خدااااا واقعا حسوده مث خواهر شوهر من یه بار رفتیم مسافرت سر سفره غذا همسرم ب من گفت بیا بخور گشنه ...

من نمیدونم چرا توقع دارن داداشاشون اونارو از زن هاشون بیشتر دوست داشته باشه والا 

چند روز پیش اومد خونمون  

من میز ناهار خوری نداشتم اون چهارنفره داره چند روز پیش شوهرم سفارش داد دونفره ساختن اومده دیده میگه من میخوام بفروشم یکی عین همینا بخرم 😐

اره ولی همش فک میکنم ینی قراره تا آخر عمر اینجوری باشه😔 بعضی از چیزایی که عین من میخره رو من مینداز ...

دقیقا خواهر شوهر منم همینطور بود😐

میفهمم چی میگی آدم داغون میشه. تازه شوهرشم روی شوهرم حساس بود هر چیزی که نداشت سریع مادر شوهر و خواهر شوهر بهش میگفتن سعید اونو خریده منظورش شوهر من بود. اونم سریع میرفت میخرید یه داستانی بودا. کلا بعد از ۱۳ سال دیدم خیلی دارم اذیت میشم رابطمو قطع کردم. هی میگه بیاین اونم بیاد ولی ما اصلا نمیریم. سه ماهه کلا همدیگرو ندیدیم و انشالله که ادامه داره

من خدایی دارم مهربان تر از حد تصور🌼🤲
من نمیدونم چرا توقع دارن داداشاشون اونارو از زن هاشون بیشتر دوست داشته باشه والا  چند روز پیش ...

خواهر هیج جمله ایی واسه جواب این حرکت ب ذهنم نمیرسه

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
پس اون میخاد تورو دق بده من بودم واضع بهش میگفتم خواهش فتوکپی نکن 

گفتم زیر بار نمیره میگه سلیقه خودمه اره میدونه حساسم اذیت می کنه

رفتی تولد بچش بگو اعه تزیینش چه شبیه تولد دخترمه یکم از خودت سلیقه به خرج بده گلم.😁 اون گلم آخرم حت ...

پریشب تولد دخترم بود تا از راه رسید گفت وا من همه ی اینا جز تدارکاتم بوده مثل من شد که😒

من بعيد ميدونم بهت حسودى كنه  مگه ميشه ادم به كسى حسودى كنه بعد بره عين همون بخره؟  شايد ...

نه من کاملا مطمئنم حسادته ببین  اومد خونمون یخچال های جهیزیه مو دید رفت عینش خرید پردمو دید رفت مثلش خرید خونمون انباری داره اومد دید فرداش رفت واسه خونش انباری ساخت تولد دخترشو داره عین تولد دخترم میگیره وسط دوتا اتاقم پرده داشت از این اویزی ها رفت گذاشت اومدم جمع کردم جمع کرد واسه رو یخچال کفشدوزک خریده بودم عینش خرید انداختم دور اونم انداخت دور شوهرم کامپیوتر خرید اونم رفت خرید چادر دانشجویی خریده بودم رفت عینش خرید 

من جات بودم خونمو میبردم یه جای دور که یه ماه یه بار هم نبینه بد توجمع نشستنی  بگو که انقد خوش ...

لامصب نزدیکمه هرجا برم میاد چند دفه گفته اینو😔😔

دقیقا خواهر شوهر منم همینطور بود😐 میفهمم چی میگی آدم داغون میشه. تازه شوهرشم روی شوهرم حساس بود هر ...

والا من اصلا خونشون نمیرم ولی اون همیشه خونه ی ماست نزدیکیم ی کوچه فاصله داریم اخه دخترش هم عین خودشه هفت سالشه هر اسباب بازی که دخترم داره و خودش نداشته رو خراب میکنه هر اسباب بازی که مسترک باشه رو برنمیداره

نه من کاملا مطمئنم حسادته ببین  اومد خونمون یخچال های جهیزیه مو دید رفت عینش خرید پردمو دید رفت ...

اين اسمش حسادت نيست  

حسادت يعنى ادم دوس نداشته باشه كسى به موفقيت برسه يا چيز خوب داشته باشه 

اينكه ادم دلش بخواد داشته هاش مثل كسى باشه اسمش حسادت نيست اصلا  

من الان گاهى جاريم ميگه فلان چى رو از كجا خريدى و ميره عين همون ميخره من خيلى هم خوشحال ميشم كه منو خوش سليقه ديده..

2790
2823
2791
2779
2792