2777
2789
عنوان

حسادت 🙄🙄

713 بازدید | 58 پست

شماها با حسودهای اطرافتون چجوری برخورد میکنید تورو خدا به منم بگین خسته شدم از بس خواهرشوهرم همه چی رو عین من میخره

نگین از سلیقه ات خوشش میاد چون همچین آدمی نیس هرچی بخرم باید عین همونو داشته باشه 😔از یخچال و پرده که عین من گرفت تا کامپیوتر و تزیینی های خونه و حالا هم که داره تولد بچشو عین تولدی که من واسه دخترم گرفتم تدارک میبینه چیکار کنم دوست ندارم همه چیش مثل منه پنج ساله اینجوریه😔😔👏

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا تو کلاس بزار برا خودت هرکس تو رو میشناسه میفهمه که از تو کپی میکنه همه چی رو 

اگرم زیاد بدت میاد یه بار بهش یه دستی بزن تیکه بنداز بهش 

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
تحمل كن كاري ازت برنمياد

نمیتونم بی تفاوت باشم😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بهش بگو سلیقه ات فتوکپی منه هااااا

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
به جهنم خودتوداغون نکن متقلب

پنج سال اینجوریه خسته شدم همش با شوهرم سر این قضیه دعوا داریم😔

تو بزن تو کار افتخار،بذار آرامش پیدا کنی،تو ذهنت افتخار کن به اینکه اون همش دنباله روی تو هست😊🌹

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
تو روش بزن بگو چرا اینجوری میکنی و خوشم نمیاد

چند دفعه غیر مستقیم گفتم تازه خودش میاد میگه مادرشوهرم بهم حسادت می‌کنه خوشم نمیاد ولی خودش اینجوریه

خب چیزی که میخریو نگو بد چیزی میگیری اول بهش بگو از اینا میخلم بخرم بعد اینکه اون خرید تو یکی دیرو بخر 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
بابا تو کلاس بزار برا خودت هرکس تو رو میشناسه میفهمه که از تو کپی میکنه همه چی رو  اگرم زیاد ب ...

ای خواهر هزار دفعه تیکه انداختم ولی فایده نداره بدم میاد ی جور رفتار میکنه منو نفهم حساب میکنه از اونور هرچی بخرم میخره😔