2777
2789
عنوان

قورمه سبزی پزاش میان یه دیقه؟

150 بازدید | 15 پست

عصر یه سوال پرسیدم نجاتم دادید الانم باز سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید

من برای10نفر میخوام قورمه سبزی بپزم

1700گرم سبزی قورمه سرخ نشده دارم سوالم اینه که  چه مقدار سبزی چند دقیقه با چه مقدار روغن سرخ کنم ؟

و گوشت چقدر بریزم؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیت کمه عزیزم سرخ شه خیلی کم میشه من یه نیم کیلو سرخ شده واسه خودمون میندازم با بچم سه نفرین اونو اگه سرخ کنی فک کنم همون ۷۰۰گرم باقی بمونع 

وزن اولیه ۸۳ 👈وزن الان ۶۷.۷۰۰😎 هدف اولم ۶۵👈هدف آخرم60.. کالری شماری میکنم 

من برای ۸نفر یک کیلوسبزی خرد شده که سرخ ویکنم میریزم با نیم کیلوگوشت

سبزی رو هم بریز تو روغن داغ اول ابمیندازه بعد که ابش کشیده شد زیرشو کم کن یکساعت سرخ کن 

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

سبزی کمه اخه سرخ شه جمع میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

جدا پیاز و گوشت و بنداز زود پز یا اگه وقت داری بزار تو قابلمه بپزه بعد جداگونه پیاز زیاد رنده کن تو روغن سرخ کن سبزی و بریز ترجیحا زوغن جامد برا سرخ کردن سبزی خوبه بزار سبزیت قشنگ با شعله ملایم دوسه ساعت خوب خوب سرخ شه ادویه جات بزن دارچین و فلفل و ادویه قورمه سبزی و یکم جوهرلیمو و رب انار مایل به ترش و چندتا بیمو سوراخ شده و بعد گوشت و اب و بهش اضافه کن بزار یواش طواش جا بیفته یه ربع مونده اخر و لوبیا چیتی که قبلا پخته شدس و بهش اضافه کن محشر میشه نکاتش تو اینه که سبزیت باید خوب سرخ شه با روغن جامد لیموت باید ترش باشه نه تلخ رب انار اگه داشتی خیلی خوبه ادویه قورمه سبزی هم من از اصفهان گرفتم محشرش میکنه 

وزن اولیه ۸۳ 👈وزن الان ۶۷.۷۰۰😎 هدف اولم ۶۵👈هدف آخرم60.. کالری شماری میکنم