2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

734 بازدید | 16 پست

سلام من ۲۶ آذر تاریخ اخرین پریم بوده ۲۵ دی رفتم از دادم بتام ۲۰۰ بود ۲۹ رفتم پیش دکترم از دادم ۳۵۹ شد و دکتر سونو واژینال نوشت ولی هیچی ندیدن بهم گفتن بارداری خارج از رحم هست خیلی ناراحتم کسی بوده مشکل مت و داشته ولی بار دار بوده

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۱
3
60%
۲
2
40%

هنوز زوده صبر کن عزیزم‌، دوست منم تو سونو چیزی ندیدن الا بچش 7ماهس،ی چندروز صبر کن

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راز ۶۶ دکتر واسم نوشت دوباره فرداهم برام نوشته هم سونو واژینال هم آز

الآن سونو به چه دردت می خوره

چی می تونه ببینه آخه الآن؟

چیزی دیده نمیشه که خیلی زوده برای دیدن ساک

میخای دوباره آزمایش بده ولی سونو به نظرم چیزی دیده نمیشه به عنوان ساک

بعدشم دکترت رو عوض کن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

باید دو روز بعد دوبرابر میشد 

من خارج رحمی داشتم متاسفانه احتمالش زیاده تما چون بتات پایینه فقط سونوی واژینال نشون میده

امیدوارم خارج از رحم نباشه و پایین بودن بتات بخاطر پروژسترون پایین باشه که اونم با آمپول و شیاف قابل حله

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

یه بنده خدایی 3 ،4 هفته پیش میره دکتر

دکتر هم براش سونو میکنه و ساک رو میبینه و میگه جنین هم توش هست و انگار نقطه ای رو میدید که خاموش و روشن میشد و گفته چون یه لخته خون کوچیک بین جفیف و جنین هست این صدا شنیده نمیشه و این نقطه ای که روشن و خاموش میشه رو میزاره به حساب ضربان قلب

بعد میگه که 2 هفته استراحت تا اون لخته جذب بشه

بعد از 2 هفته دوباره سونو میکنه میگه پوچه

کلا بعضی دکترا رو نباید دکتر حساب کرد.باز خود دانی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.