2777
2789
دخترم ۳.۵ سال تمام هست من خودم این کارا رو برای دخترم کردم ولی به تی وی و تبلت‌ هیچ علاقه ی نداره و ...

دققیقاااااامثل پسرمن😐👌👌👌

ولی الان پسرمن رفته تو۵سال بازم همین فورمیه

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ۳.۵ سال تمام هست من خودم این کارا رو برای دخترم کردم ولی به تی وی و تبلت‌ هیچ علاقه ی نداره و ...

حالاتبلت هم بنظرم خوبه،،من فقط برااش بازی های آموزشی فکری ریختم دوسداره خیلی خوب ازشون یادمیگره خیلی کمکم کرده

بهار میخوام بفرستمش نمیدونم میمونه یا نه! درست میگید بقیه بچها حساس میشن.  بعد یه سوال دیگه ا ...

میگن فقط چشمی بهش یادبده حروف رواصلانزاریدبنویسه ...اینجوری بهتره

حالاتبلت هم بنظرم خوبه،،من فقط برااش بازی های آموزشی فکری ریختم دوسداره خیلی خوب ازشون یادمیگره خیلی ...

آره منم بازی آموزشی ریختم روش ولی خیلی علاقه نداره شاید دو روزی ی رب باهاش بازی کنه اونم بیشتر آهنگ میذاره میرقصه

دختر من بازی های خیالی بازی میکنه مثلا عروس میشه تو تالار هست رقص چاقو میره یا فروشنده میشه من باید خرید کنم ازش آرایشگر میشه پلیس میشه و ...... تو همه کارام خودشو دخالت میده بعضی از کارا رو هم میدم دستش مثل خرد کردن خیار و کاهو‌ و سیب زمینی روی تخته آشپزی 

تو دوخت و دوز هم خودشو قاطی میکنه وای نمیدونم چرا حس میکنم گیرایی پایینی داره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من دخترم خودشو میشوره دستشویی اب میگیره مسواکم میزنه و میاد بیرون سه سالشه

دختر منم همینطور هست وای وقتی پی پی میکنه خودم میرم میشورمش‌ و دستمال رو خودش میکشه‌ وای مسواک و جیش و لیف کشیدن ت حمام رو خودش انجام میده فداش بشم سنگ پا هم میکشه.....

کدوم ویژگیش‌ مثل گل پسر شماست؟

همه اون ویژیگیاکه برای دخترخانومت گفتی بخصوص درمورد نقاشی نوشتن حرف زدن یادش بره شعرومن من بکنه یه کوچولوگیرگیرایش پایینه باپسرمن مونمیزنه ولی بااین تفاوت به تبلت بازی علاقم داره

آره منم بازی آموزشی ریختم روش ولی خیلی علاقه نداره شاید دو روزی ی رب باهاش بازی کنه اونم بیشتر آهنگ ...

نه عزیزم خیلی خوبه ماشالله دیگه قرارچه توقعی ازطفلی داشته باشی...خیلی خوبه توکارای خونه مشارکت میکنه..همیین که خیال بافی میکنه بازی میکنه هوش خوبی داره...همون بهتررکه باتبلت زیادبازی نمیکنه هرچی بازی هاوکارای عملی کنه هوشش بیشترمیشه

همه اون ویژیگیاکه برای دخترخانومت گفتی بخصوص درمورد نقاشی نوشتن حرف زدن یادش بره شعرومن من بکنه یه ک ...

الان که گل پسرتون‌ ۵ سالش‌ شده بهتر شده؟ آخه دوستم میگفت تو به بچه ات سخت میگیری تو ۳.۵ سالگی این همه چیز بلده ولی‌ خودم حس‌ میکنم این من من کردنش‌ و گیر کردناش‌ یعنی یاد نمیگیره‌

اگر ی نفر رو یکی دوبار ببینه نمی شناسه قشنگ باید با اون طرف رو چند بار ببینه تا یادش بمونه چهره ها یادش نمی مونه آدرس جاهای که یکی دوبار رفته یادش نمی مونه مثلا خونه عمه اش رو با چند بار رفتن یاد گرفت

نه عزیزم خیلی خوبه ماشالله دیگه قرارچه توقعی ازطفلی داشته باشی...خیلی خوبه توکارای خونه مشارکت میکنه ...

نه فکر نکنم مثلا سوال الکی خیلی زیاد میپرسه‌ کفشاش‌ رو هنوز لنگه به لنگه میپوشه‌ با اینکه چپ و راست رو خیلی وقته بلده ی وقتای‌ منگ‌ به من نگاه میکنه 

این بازی هم خیلی خوبه

حالامن امرروزیه بازی دیگه گرررفتم حررف نداره،خانومایی بریزین توگوشی یاتبلت خیلی خوبه همه کارای  پیش دبستانی انجام میدن تواین بازی همه مراحلشم بازه 

الان عکسشومیزارم

نه فکر نکنم مثلا سوال الکی خیلی زیاد میپرسه‌ کفشاش‌ رو هنوز لنگه به لنگه میپوشه‌ با اینکه چپ و راست ...

این بازی الان برات میزارم عکسشوبگیربزارانجام بده فقط کمکش نکن توبازی خودش بزارخوب گوش کنه ببین چقدمیتونه عمل کنه به بازی هااگه همه مراحل خوب رفت بلدبووودبدون خیلی خوبه آمادگیش  اتفاقاهمین چپ وراستم توش داره

این بازی الان برات میزارم عکسشوبگیربزارانجام بده فقط کمکش نکن توبازی خودش بزارخوب گوش کنه ببین چقدمی ...

منم ی بازی عالی‌ براش از بازار گرفتم الان عکسش رو میذارم