2777
2789
از چه سنی اعاد تو ذهنش موند چجور  بهش گقتسن پسر من همکاری نمیکنه

از وقتی به حرف اومد چون خیلی دیر به حرف اومد میشه گفت از ۲.۵سالگی یاد گرفت خودم حس میکنم تو زمینه ریاضی استعداد داره مثلا ۲ تا سیب با ۳ تا پرتقال میدم میگم‌ با هم چندتا هستن سریع جواب میده تو ذهنش میشمره‌

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی به حرف اومد چون خیلی دیر به حرف اومد میشه گفت از ۲.۵سالگی یاد گرفت خودم حس میکنم تو زمینه ری ...

عالیه چی کار کردی که یاد  گرفت میشه به منم یاد بدی پسر منم تازه ۲ سال به بعد مامان گفت 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عالیه چی کار کردی که یاد  گرفت میشه به منم یاد بدی پسر منم تازه ۲ سال به بعد مامان گفت

میشمردم‌ جلوش هرچی میاوردم‌ میشمردم براش اونم شمرده شمرده

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
از وقتی به حرف اومد چون خیلی دیر به حرف اومد میشه گفت از ۲.۵سالگی یاد گرفت خودم حس میکنم تو زمینه ری ...

چه شعرایی براش بخونم یاد بگیره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
همه ی اینا رو از ۲ سالگی بازی کرده جورجین ۳ ساله هم براش بگیرم؟

بگیر باهاش نقاشی کار کن و کارت کلمات با اعداد بگیرین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بهار میخوام بفرستمش نمیدونم میمونه یا نه! درست میگید بقیه بچها حساس میشن.  بعد یه سوال دیگه ا ...

دختر منم خیلی دوست داره یه مدت که کار کردم خودش خسته شد دیدم تو مهد بچه های پیش دبستانی که حروف اولیه بلد بودن برعکس باهوش باشن تنبل تر بودن چون بلد بودن اصلا توجهی به کلاس نداشتن از خیلی درسای دیگه جا می موندن آموزش مناسب با سنش خوبه یه سری کارت کلمات به صورت جورج یک هست مناسب سنای مختلف از اونا استفاده کنین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دختر منم خیلی دوست داره یه مدت که کار کردم خودش خسته شد دیدم تو مهد بچه های پیش دبستانی که حروف اولی ...

جورچین اشتباه نوشتم