2777
2789

پسر من سه سالش تموم شده گذاشتمش مهد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم کلاس زبان بزارم قبول نکردن گفتن بایدبره کلاس اول...درگیرکلاسی چیزی نکردمش الان ۵سالش میخوام ب ...

منم نمیخوام بهش فشار بیارم فقط مسخوام بازی کنه و مفید باشه براش نمیدونم موسیقی چقدر تاثیر داره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عزیزم میگن مهد موقعی باید بزاری ک بچه بتونه خودشو بشوره درسته یان؟؟

بله عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
راضی هستی؟

من تازه گذاشتم یه ماه نشده ولی راضی هستم

بعد از تولد ۳ سالگیش گذاشتی یا رفته تو ۴ سال

رفته 4 سال گذاشتم

منم نمیخوام بهش فشار بیارم فقط مسخوام بازی کنه و مفید باشه براش نمیدونم موسیقی چقدر تاثیر داره

خوبه موسیقی نقاشی ولی بایددرتوان یادگیریش باشه...

آخه زوده من میگم درگیراین چیزانکنش...خودت خونه براش شعربخون بتونه حفظ کنه...فیلم های آموزشی  بزاررنگ هاکم کم اعدادیادبگیره...من ازاینکارااون موقع زیادمیکردم

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞