2777
2789
من دخترم ۴ ساله مهد نذاشتم به نظرم هنوز زوده خودم مربی مهد بودم بچه های کوچیک تو مهد گناه دارن بهشون ...

من پسرم خیلی دوست داره بره هفته ای یبار میخوام بفرستمش خودمم بمونم میزارن یا اجازه نمیدن؟ 

شهادتت مبارک سردار
منم نمیخوام بهش فشار بیارم فقط مسخوام بازی کنه و مفید باشه براش نمیدونم موسیقی چقدر تاثیر داره

می گن موسیقی زیر پنج سال خوبه من پسر گذاشتم از بار شروع کرد ولی خیلی اذیت شد کلا از موسیقی زده شد ولی از سه و نیم سالگی بردم کلاس سفالگری و رباتیک خیلی راضی بودم ولی باهمه اینها احساس می کنم، خیلی درگیر ش کردم برا همین پسر کوچیکمو الان که چهار سالشه جایی نمی بدم فقط خودم تو خونه براش کتاب می خونم بازی می کنم و فکر می کنم دوم یه با آرامش بیشتری داره کودکی رو طی می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم خیلی دوست داره بره هفته ای یبار میخوام بفرستمش خودمم بمونم میزارن یا اجازه نمیدن؟ 

اجازه نمی دن چون بچه های دیگه هم نسبت به این موضوع حساس می شن الان که زمان مهد خیلی کمه هشت وسی دقیقه تا یازده 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من دخترم خودشو میشوره دستشویی اب میگیره مسواکم میزنه و میاد بیرون سه سالشه

ماشالهه..

دختر من آبان ۳ساله شد..چجوری یادش بدم خودشو بشوره؟

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
بازی با حلقه وکارت اموزش رنگ واشیا اموزش شعر های ساده جورچین نخواره 

همه ی اینا رو از ۲ سالگی بازی کرده جورجین ۳ ساله هم براش بگیرم؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
من میگم اول تا اخر بچه رنگ و این چیزا رو یاد میگیره چرا از سه سالگی یادش بدم  من تنبلم یا فکرم ...

من ب زبان فارسی گفتم یاد میگیره ب مرور انگلیسیشو یاد دادم بهش

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
ماشالهه.. دختر من آبان ۳ساله شد..چجوری یادش بدم خودشو بشوره؟

از اونجایی ک من تنبلم دختر مثل اتیش میمونه همه کتر بهش میگم حسش نیست ولی قبلا تو دستشویی شلنگ میگرفتم خودشو میشست دیگه یاد گرفت

من تا بهمن ماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنم من مطمئنم🏃‍♀️💃
میگن موسیقی باید سن پایین باهاش کار کرد دیگه چه بازی هایی انجام بدم

اگه دوست داری جست جوکن حتمااخودشم علاقه دداره؟؟؟

ببین استعدادتوچییه؟؟به چی علاقه داره...

دیگه من  دست چپ راست بلندکوتاه .شماره پلیس آتش نشانی اینارویادش دادم...اشکال مربع دایره....صدای حیوانات شکلشون بیشتراینابوده بااونایی که گفتم..الانم دارم  روزهای هفته فصل هاحروف انگلیسی اعداشویادمیدم که یادگرفته،،الفبافارسی کم کم یلددارم میدم

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
خوبه موسیقی نقاشی ولی بایددرتوان یادگیریش باشه... آخه زوده من میگم درگیراین چیزانکنش...خودت خونه بر ...

دخترم ۳.۵ سال تمام هست

من خودم این کارا رو برای دخترم کردم ولی به تی وی و تبلت‌ هیچ علاقه ی نداره وه براش چیزی بذارم ولی کلی شهر بلده شمردن تا ۲۰ خوبه تا ۳۰ هم قاطی پاتی میگه رنگها رو همشو بلده حروف انگلیسی روبلده‌ حیوانات اشکال هندسی هم تقریبا بلده مثل انواع ذوزنقه و ۵ ضلعی رو هم بلده‌ میتونه‌ هر چیزی رو بذاری جلوش تعدادش رو بشماره بگه و ....همشو از خودم و اطرافیان یاد گرفته ولی پیش میاد گاهی بعضی از شعرها رو یادش بره‌ و من از این خیلی ناراحتم 

تو خونه هم مجله های کهنه رو میدم دستش با قیچی میشینه عکسارو دور بری میکنه خمیر بازی میکنه ولی در کل همش اویزن‌ منه 

با این همه حس میکنم گیرایش‌ پایین هست آخه گاهی گیر میکنه تو چیزهای که بلده و اینکه تو حرف زدن هم گاهی کم میاره و من من میکنه

نقاشیش‌ هم افتضاحه‌ علاقه ای به نوشتن نداره 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
اجازه نمی دن چون بچه های دیگه هم نسبت به این موضوع حساس می شن الان که زمان مهد خیلی کمه هشت وسی دقیق ...

بهار میخوام بفرستمش

نمیدونم میمونه یا نه! درست میگید بقیه بچها حساس میشن. 

بعد یه سوال دیگه اینکه خیلی علاقه نشون میده به یاد گرفتن حروف و اعداد، حالا اعداد رو کار ندارم ولی حروف رو بهش یاد بدم بنظرتون بعدا براش مشکلی پیش نمیاد اینکه مثلا از بچها جلو هست و بعد از یه جایی به بعد هم سطح بچها میشه مشکلی پیش نمیاره تو روحیش؟ 

شهادتت مبارک سردار