goldenzahra مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 15 عنوان جراحی بینی فانتزی تهران 66 بازدید | 12 پست بچه ها دکتر خوب برای بینی فانتزی معرفی کنین یا دکتری که کارش توی بینی گوشتی خیلی خوب باشهیکی بهم دکتر هیربد بهنام معرفی کرده. کسی هست پیش ایشون عمل کرده باشه بدونه کارشون چطوره؟ 1398/11/01 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راپانزل_0098 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 4132 دیگ فانتزی عمل کردن تحقیق داره؟برو بگو نوکشو بککککککش بره بالا پشت هر کاربری یک انسان است.🌱
missmb عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 12 سلام خوبی کار اونو نمیدونم ...من دکتر میلانی تعریفشو زیاد شنیدم و دکتر کتایون انصاری و دکتر فتحی دارم بینشون باز تحقیق میکنم بینی منم گوشتیه
goldenzahra مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 15 دیگ فانتزی عمل کردن تحقیق داره؟ برو بگو نوکشو بککککککش بره بالا نه اتفاقا نمیخوام قوس دار باشه چون گوشتی میخوام مطمین شم که میتونه خوب سر پهن بینی کوچک کنه
goldenzahra مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 15 سلام خوبی کار اونو نمیدونم ...من دکتر میلانی تعریفشو زیاد شنیدم و دکتر کتایون انصاری و دکتر فتحی دار ... ممنون عزیزم چ خوب اگ بازم ب نتیجه ای رسیدی بگو 😍
missmb عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 12 ممنون عزیزم چ خوب اگ بازم ب نتیجه ای رسیدی بگو 😍 بیشتر مد نظرم دکتر انصاریه شهرستانم میخام برم پیشش کامنتای اینستاشو دیدم ناراضی ندیدم همه ازش تشکر کرده بودن بعضی دکترا هم کامنتاشونو میبندن
missmb عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 12 ممنون عزیزم چ خوب اگ بازم ب نتیجه ای رسیدی بگو 😍 منم بینیم گوشتیه و پهنه ...دوس دارم نیمه فانتزی باشه و پهناشو کم کنه ...دکتر میلانی رو میگن خیلی طبیعی عمل میکنه ...این یکی شاید از دکترای مدنظرم حذف شه ...اگه طبیعی دوس داری برو پیشش
goldenzahra مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 15 منم بینیم گوشتیه و پهنه ...دوس دارم نیمه فانتزی باشه و پهناشو کم کنه ...دکتر میلانی رو میگن خیلی طبی ... خیلی لطف کردی ...منم عزیزم شهرستانم میخوام تهران عمل کنمنه اصلا طبیعی نمیخوام چون دوستام ک طبیعی عمل کردن انگار ن انگار ک عمل کردن ...انصاری را ب گزینه هام اضافه میکنم. 😘😘😘😘
missmb عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 12 خیلی لطف کردی ...منم عزیزم شهرستانم میخوام تهران عمل کنم نه اصلا طبیعی نمیخوام چون دوستام ک طبیعی ع ... منم طبیعی دوس ندارم چون از نیم رخ بینی خودم طبیعیه ولی از روبه رو پهنه عقده سربالایی ب دلم مونده🤣🤣🤣
missmb عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 12 تو هم اگه دکتری مدنظرته بگو @maryam_reza7972 آیدی اینستامه اگه داری بیا اونجا چت کنیم
goldenzahra مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 15 تو هم اگه دکتری مدنظرته بگو @maryam_reza7972 آیدی اینستامه اگه داری بیا اونجا چت ... mcccDarkhast dadam azizam