2777
2789
عزیزم اینجا نیستن؟حالا عیب نداره فوقش نشدم نشد با بچت کیف کن . یکم بزرگتر بشه با خودش میری برف بازی

😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی اجازه ندارم بیرون برم کجا برم؟؟؟؟  به شوهرمم میگم بریم بیرون میگه هوا سرده بچه مریض می ...

وای چه شوهر بی حالی

در مورد بچه مسئولیت پذیره و عالی

ولی در مورد شما و قدم زدن بی حس هست

بگو دوست دارم برم، لذت میبرم تو این هوا و صد البته با شما .برم 

برنامه بریز بچه ها رو بسپار به مامانت 

ی بار با اقات برو بیرون

سعی کن بهش بچسبه و خوش بگذره 

باید با محبت و صحبت بیاریش تو برنامه هات و تو تیمت 

ی تیم دو نفره.

شما نیاز دارین به صحبت و خلوت دو نفره

همه ی خلوت ها که‌نباید به شب و اتاق خواب خلاصه بشه.

باید ی کاری کنی پایه بشه

وای چه شوهر بی حالی در مورد بچه مسئولیت پذیره و عالی ولی در مورد شما و قدم زدن بی حس هست بگو دوست ...

پایه بود تا قبل زایمانم ولی الان میگه بچه بچه بچه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خوب فصل سرماست و وظیفه پدری الان سعی کن کوتاه بیایی هوا گرم شد دگه بهونه نداره اونوقت دوباره بیار ...

😊

عزیزم میتونی بگی توی طب سنتی درمان شب ادراری کودکان چیه

شب اداری تا ی سنی خب عادیه و طبیعی

ولی بعد از سن معمولش بخاطر سست بودن کمرش هست

نمیدونم شنیدی یا نه

کمرش بچسبون 

با ی دواء مخصوص هست میچسبونی و ۲۴ یا ۴۸ ساعت بعد میبری حموم

و غذاهای و خوراکی های مقوی بهش بده مث کماچ سن

اگه درمان نشد و در بزرگسالی ادامه داشت مثلا ۱۲ سالگی.باید ببینی از ترس نیست اینجا پای مشاور میا وسط

شب اداری تا ی سنی خب عادیه و طبیعی ولی بعد از سن معمولش بخاطر سست بودن کمرش هست نمیدونم شنیدی یا ن ...

نه ترس نیست میدونم ک طبعش سرد شده بسکه گوشت و غذای مقوی نمیخوره بجاش خوراکیای مغازه رو میخوره

اون دارو ک باید بچسبونم چی هست 

الان 5سالشه

🖤

نه ترس نیست میدونم ک طبعش سرد شده بسکه گوشت و غذای مقوی نمیخوره بجاش خوراکیای مغازه رو میخوره اون د ...

داروی کمر اینجا میگن بهش عطاری ها داره

ولی هستن‌ کسایی که خودشون تهیه میکنن 

گلمبر و روغن محلی و تخم‌مرغ محلی 

هنوزم‌ هست مواد دگه 

الان‌حضور ذهن ندارم

بخواهی فردا شب بیا بهت میگم.

عزیزم مواد غذایی گرم بهش بده فلفل و ادویه جات بادمجون.موز

خیلی هستن

الان یادم‌ نی.گوشت نمیخوره.میوه های گرم بهش بده.

فردا شب بیا بهت میگم

رو جزوه ام نگاهی میندازم

همه رو بهت میگم