2777
2789
اره اگه بشه خیلی علاقه دارم

انشالله که بشه این علم رو بدست بیاری.

من آشپزی بلد نیستم.ولی همه ی نکته های آشپزی رو میدونم.

طب سنتی علم‌ ابو علی سینا هست.

روی درمان و تغذیه هست

۱.درمان با تغذیه 

۲ درمان با دارو های گیاهی

۳.درمان با فصد ،حجامت و زالو درمانی

تو طب سنتی قدم ب قدم میری جلو

اول تشخیص مزاج

بعد غذاهای مفید برای مزاجت میخوری. غذا های مضر پرهیز میکنی.و یادمیگیری هر مواد غذایی با مصلحش مصرف کنی.

طب سنتی راجب لامپ.ظروف.روغن.قند و شکر.چای و کلا همه چی میگه چی درسته و چی غلط

مثلا روغن، روغن زیتون .روغن‌کنجد. روغن حیوانی و ...

روغن های موجود تو بازار مضرره.

محاله طب سنتی بخونی عاشقش نشی.

خیلی نکنه داره راجب خانم‌ها و پریودی راجب سرطان و درمان

راجب عفونت و درمان

کلا فایده هست.

حالا که علاقه داری پیگیر بشو انشالله که میری شرکت میکنی و ادامه میدی.

منم دعا کن 

ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای دقیقا ولی من که به نیم مترم راضیم    

آره خدایی برف بیاد فقط زیاااااد ما به همینم قانعیم😁

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
انشالله که بشه این علم رو بدست بیاری. من آشپزی بلد نیستم.ولی همه ی نکته های آشپزی رو میدونم. طب سن ...

ان شاا... اره خیلی وقته دوست دارم برم امشب باز جرقه ای شد واسم برم دنبالش

ممنون عزیزم  

انشالله برف بیاد ۵ متر آخ چ حالی میده....  تو خونه کنار پنجره میشینی قهوه و چای داغ+فرنی داغ+ ...

هفته پیش اینجا اینقدر برف آمد کرمان هستم.

الان نزدیک ۲ و۳ هفته میشه فقط برف و بارون میا اینجا.

خیلی حال داد.

من سرکار بودم نمیشد حتی ی قدم برداشت

از خونه تا محل کارم فقط رب ساعت راه هست اونم پیاده.

همکارم رسوندم.

هر چی داشتم و نداشتم گذاشتم ی واحد خریدم.

الان حیرون ماشینم.

شب ها زمستون بی وسیله ی سخته

هفته پیش اینجا اینقدر برف آمد کرمان هستم. الان نزدیک ۲ و۳ هفته میشه فقط برف و بارون میا اینجا. خیل ...

خوشبحالتووووووووووووووون

ولی به حال من ک فرقی نداره برف بیاد بارون بیاد آفتاب بیاد من ک همش تو خونم😔😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
هفته پیش اینجا اینقدر برف آمد کرمان هستم. الان نزدیک ۲ و۳ هفته میشه فقط برف و بارون میا اینجا. خیل ...

چه جالب کرمان که خیلی گرمه برف اینطوری اومده مشهد چرا اینطوری شده؟! البته این دفعه درست و حسابی میاد اگه خدا بخواد

چرا؟به خاطر نی نی؟

اوهوم،بیست و چهار ساعت تو خونم دیگ خسته شدم😭😭😭😭

خوشبحالتووووووووووووووون ولی به حال من ک فرقی نداره برف بیاد بارون بیاد آفتاب بیاد من ک همش تو خونم ...

ممنونم بانو

نگو اینجوری عزیزم

برف و بارون بیاد درد و مرض ها میخوابن. آلودگی برطرف میشه

شادابی و تمیزی شهر رو فرا میگیره

و همه از این تمیزی و شادابی شهر استفاده میکنیم.

چرا تو خونه برو بیرون

برو قدم بزن

برو بازار 

برو بگرد 

فقط به کار بیرون که نیست

زندگی جریان داره و شما تو این مسیری

سعی کن بهره ببری و لذت

ممنونم بانو نگو اینجوری عزیزم برف و بارون بیاد درد و مرض ها میخوابن. آلودگی برطرف میشه شادابی و ت ...

خب وقتی اجازه ندارم بیرون برم کجا برم؟؟؟؟ 

به شوهرمم میگم بریم بیرون میگه هوا سرده بچه مریض میشه میگم خب نگهش دار نیم ساعت برم بیرون یه دور بزنم میگه ن 

باید چیکار کنم؟؟؟ 

چه جالب کرمان که خیلی گرمه برف اینطوری اومده مشهد چرا اینطوری شده؟! البته این دفعه درست و حسابی میاد ...

انشالله که میاد و حسابی لذت میبری و شادمان

آره کرمان‌ رو به کویری میشناسن.

عزیزم‌کرمان‌ چهار فصله.

مثلا شهداد گرم ترین نقطه ایران

و

لاله زار سردترین نقطه ایران

در کرمان ،دیار کریمان هست

خیلی بارندگی امسال داشتیم

شکررررر خدا جونم.

کسیو نداری کمکت کنه ؟ اگه برف اومد بذارش پیش مامانت برو حسابی بازی کن    

هیچکیو ندارم آخه