2777
2789
اره اگه بشه خیلی علاقه دارم

انشالله که بشه این علم رو بدست بیاری.

من آشپزی بلد نیستم.ولی همه ی نکته های آشپزی رو میدونم.

طب سنتی علم‌ ابو علی سینا هست.

روی درمان و تغذیه هست

۱.درمان با تغذیه 

۲ درمان با دارو های گیاهی

۳.درمان با فصد ،حجامت و زالو درمانی

تو طب سنتی قدم ب قدم میری جلو

اول تشخیص مزاج

بعد غذاهای مفید برای مزاجت میخوری. غذا های مضر پرهیز میکنی.و یادمیگیری هر مواد غذایی با مصلحش مصرف کنی.

طب سنتی راجب لامپ.ظروف.روغن.قند و شکر.چای و کلا همه چی میگه چی درسته و چی غلط

مثلا روغن، روغن زیتون .روغن‌کنجد. روغن حیوانی و ...

روغن های موجود تو بازار مضرره.

محاله طب سنتی بخونی عاشقش نشی.

خیلی نکنه داره راجب خانم‌ها و پریودی راجب سرطان و درمان

راجب عفونت و درمان

کلا فایده هست.

حالا که علاقه داری پیگیر بشو انشالله که میری شرکت میکنی و ادامه میدی.

منم دعا کن 

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا ولی من که به نیم مترم راضیم    

آره خدایی برف بیاد فقط زیاااااد ما به همینم قانعیم😁

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
انشالله که بشه این علم رو بدست بیاری. من آشپزی بلد نیستم.ولی همه ی نکته های آشپزی رو میدونم. طب سن ...

ان شاا... اره خیلی وقته دوست دارم برم امشب باز جرقه ای شد واسم برم دنبالش

ممنون عزیزم  

انشالله برف بیاد ۵ متر آخ چ حالی میده....  تو خونه کنار پنجره میشینی قهوه و چای داغ+فرنی داغ+ ...

هفته پیش اینجا اینقدر برف آمد کرمان هستم.

الان نزدیک ۲ و۳ هفته میشه فقط برف و بارون میا اینجا.

خیلی حال داد.

من سرکار بودم نمیشد حتی ی قدم برداشت

از خونه تا محل کارم فقط رب ساعت راه هست اونم پیاده.

همکارم رسوندم.

هر چی داشتم و نداشتم گذاشتم ی واحد خریدم.

الان حیرون ماشینم.

شب ها زمستون بی وسیله ی سخته

هفته پیش اینجا اینقدر برف آمد کرمان هستم. الان نزدیک ۲ و۳ هفته میشه فقط برف و بارون میا اینجا. خیل ...

خوشبحالتووووووووووووووون

ولی به حال من ک فرقی نداره برف بیاد بارون بیاد آفتاب بیاد من ک همش تو خونم😔😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
هفته پیش اینجا اینقدر برف آمد کرمان هستم. الان نزدیک ۲ و۳ هفته میشه فقط برف و بارون میا اینجا. خیل ...

چه جالب کرمان که خیلی گرمه برف اینطوری اومده مشهد چرا اینطوری شده؟! البته این دفعه درست و حسابی میاد اگه خدا بخواد

چرا؟به خاطر نی نی؟

اوهوم،بیست و چهار ساعت تو خونم دیگ خسته شدم😭😭😭😭

خوشبحالتووووووووووووووون ولی به حال من ک فرقی نداره برف بیاد بارون بیاد آفتاب بیاد من ک همش تو خونم ...

ممنونم بانو

نگو اینجوری عزیزم

برف و بارون بیاد درد و مرض ها میخوابن. آلودگی برطرف میشه

شادابی و تمیزی شهر رو فرا میگیره

و همه از این تمیزی و شادابی شهر استفاده میکنیم.

چرا تو خونه برو بیرون

برو قدم بزن

برو بازار 

برو بگرد 

فقط به کار بیرون که نیست

زندگی جریان داره و شما تو این مسیری

سعی کن بهره ببری و لذت

ممنونم بانو نگو اینجوری عزیزم برف و بارون بیاد درد و مرض ها میخوابن. آلودگی برطرف میشه شادابی و ت ...

خب وقتی اجازه ندارم بیرون برم کجا برم؟؟؟؟ 

به شوهرمم میگم بریم بیرون میگه هوا سرده بچه مریض میشه میگم خب نگهش دار نیم ساعت برم بیرون یه دور بزنم میگه ن 

باید چیکار کنم؟؟؟ 

چه جالب کرمان که خیلی گرمه برف اینطوری اومده مشهد چرا اینطوری شده؟! البته این دفعه درست و حسابی میاد ...

انشالله که میاد و حسابی لذت میبری و شادمان

آره کرمان‌ رو به کویری میشناسن.

عزیزم‌کرمان‌ چهار فصله.

مثلا شهداد گرم ترین نقطه ایران

و

لاله زار سردترین نقطه ایران

در کرمان ،دیار کریمان هست

خیلی بارندگی امسال داشتیم

شکررررر خدا جونم.

کسیو نداری کمکت کنه ؟ اگه برف اومد بذارش پیش مامانت برو حسابی بازی کن    

هیچکیو ندارم آخه