2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا منم کیکم خوشکل بود زودتیکه پاره ش کردن به تزیین واینا نرسید😪

طرزتهیه شم بگو،نامرداهمتون زدیدتوکارکیک تواین چندروزه اینقدرررررعکس کیک دیدم بگوشایدازاین تنبلی دربیام بپزم

لطفالایک نکنید،ممنون
بخشید عجله واسه خوردنش داشتن نش عکس درستی بگیرم😂

من ازت راضی نیستم😐😐

آخه من الان گشنمه شامم نخوردم الانم صدای شکمم در اومد😔😔😔😔

نوش جان😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
طرزتهیه شم بگو،نامرداهمتون زدیدتوکارکیک تواین چندروزه اینقدرررررعکس کیک دیدم بگوشایدازاین تنبلی دربی ...

آقا خلاصه میگم خودت بگیر منظورمو دیگه مرسی😅

۲لیوان آرد
۱لیوان شکر
۸نصف لیوان روغن
۱لیوان شیر ولرم
۲قاشق غذا بکینگ پودر
۱قاشق غذا وانیل
آردوانیل وبکینگ جدا همزده
تخم مرغ اول خوب همزده بعد مواد خیس اضافه و شکر اضافه سپس به  مخلوط آرد ووانیل اضافه و در دمای ۱۸۰فر مبگذاریم🤣

چون ی مایع داره ک باید روی کیک بریزی واسه اینکه تا ته کیک بره باید با سیخ چوبی سوراخش کنی😂 کیک خیس& ...

این دیگه زیادی سوراخه ها

بایه چیز کوچیکم میکردی ج میداد

ولی دوس دارم کیک خیس

نوش جوووون