اح، چقدر بدم میاد ازین کلمه های کراش دارم روش و تو رلم و رل دارم
دخترخانوما لطفا یکم سنگین تر باشین، یکم متانت لطفا . بازم صد رحمت به زمان خودمون . وای که در آینده وضع دخترهامون تو جامعه چی بشه . دخترم پنج سالشه، خیلی واسه آینده ش نگرانم
کم عذابمون بدین زن نباید بلند بخنده خانوم باشه سنگین باشه خوشحالیمونم کوفتمون میکنن
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست داشتن جرم نیست، این مدل حرف زدن در شان و شخصیت یه دختر نیست
چ مدل حرف زدن مگه کراش فحشه؟؟؟ کراش ینی یکیو دوس داری طرف نمیدونه رلم ینی relationship ب معنای رابطه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
من که متنفرم به اسم روشنفکری و پیشرفت دنیا ، لفظ بچه م حال به هم زن باشه
لفظ هرکسی ب خودش مربوطه این کلماتم ک گفتی فحش نیس ک البته ادبیات بچه ها الان خیلی بد شدن فحشای زیرکمری میدن ب اسم شوخی اونو باز بگی ی چیزی
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
میدونم، سواد دارم خدارو شکر خب یکیو دوست دارن نمیشه بگن علاقه دارم به یکی؟؟ باید بگن رو یکی کراش ز ...
خب انگلیسیشو میگن مشکلش چیه؟😂 تو خوده زبان انگلیسیم این کلمه جز کوچه بازاریا حساب نمیشه
ما از نیاکانمون هم هست هنوز توی کل تخت جمشید شما تصویر بک زن رو نمیبینی،چون اجازه نداشتن تصویر زنا رو حکاکی کنن الان هر مردی به زنش یا دخترش گفت رعایت کن میگن گیر میدی🤷