2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 39 پست
انقد قرق نکنین بچه هارو مث زمان خودتون دنیا پیشرفت کرده حیا و پاکی دیگه ب خفه کردن احساس نیسحداقل اگ ...

من که متنفرم به اسم روشنفکری و پیشرفت دنیا ، لفظ بچه م حال به هم زن باشه

کم عذابمون بدین زن نباید بلند بخنده خانوم باشه سنگین باشه خوشحالیمونم کوفتمون میکنن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتن جرم نیست، این مدل حرف زدن در شان و شخصیت یه دختر نیست

چ مدل حرف زدن مگه کراش فحشه؟؟؟ کراش ینی یکیو دوس داری طرف نمیدونه رلم ینی relationship ب معنای رابطه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

زبون و کلمه و آوا چه اهمیتی داره آخه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
غلط کردن من خودم رل داشتم ولی اونایی که میگن امل خودشون املن

چی بگم 😩😩

والا من لزومی نمی بینم با پسرا چرا و پرت بگم مثلا تو دانشگاه مگه دختر قحطیه😐ترجیح میدم زمانی با کسی دوست باشم با قصد ازدواج و شناخت باشه

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
چ مدل حرف زدن مگه کراش فحشه؟؟؟ کراش ینی یکیو دوس داری طرف نمیدونه رلم ینی relationship ب معنای رابطه

میدونم، سواد دارم خدارو شکر

خب یکیو دوست دارن نمیشه بگن علاقه دارم به یکی؟؟

باید بگن رو یکی کراش زدم 

من که متنفرم به اسم روشنفکری و پیشرفت دنیا ، لفظ بچه م حال به هم زن باشه

لفظ هرکسی ب خودش مربوطه این کلماتم ک گفتی فحش نیس ک البته ادبیات بچه ها الان خیلی بد شدن فحشای زیرکمری میدن ب اسم شوخی اونو باز بگی ی چیزی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من مامان دوتا بچه ام ولی از کلمه کراش استفاده میکنم😁😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
میدونم، سواد دارم خدارو شکر خب یکیو دوست دارن نمیشه بگن علاقه دارم به یکی؟؟ باید بگن رو یکی کراش ز ...

خب انگلیسیشو میگن مشکلش چیه؟😂 تو خوده زبان انگلیسیم این کلمه جز کوچه بازاریا حساب نمیشه

واقعا جو بدی شده ،هیشکی دیگه شبیه خودش نیست.

اصالت ایرانی فراموش شده.

ما از نیاکانمون هم هست هنوز توی کل تخت جمشید شما تصویر بک زن رو نمیبینی،چون اجازه نداشتن تصویر زنا رو حکاکی کنن الان هر مردی به زنش یا دخترش گفت رعایت کن میگن گیر میدی🤷

شرمنده ، من فکر کردم فحش ناموسیه😄

دشمنت شرمنده😂