2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 80 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بخاطر حرف مردم ارزش داره ك عمرتو داري بفنا ميدي؟ كي ديدي دهن مردم بسته باشه؟

والا هیچوقت کاش این بمیره بره بیرون از زندگیم بی پدر و مادر 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
ازدواج دوم هست ک هست خودتو خلاص کن

والا به خدا 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
تاپیک قبلی منو بخونید منم یه بدبختی هستم که لنگم تو دنیا فک نکنم باشه😔😔😔😔

تو چرا مگه بدتر از اینم هست که شوهرت بهت بگه قهبه فلانی ترا اینجوری کنه و خیلی چیزای دیگع 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
🙆🙆🙆🙆🙆ای وای ۲۳ سالته ازدواج دوم...اخه چرا😔😔😔 والا همون بار اولم جدا شدی شوهر نمیکردی سنت کم ...

نتونستم بیوه ایی از خونه بیرون نرو بیوه ایی حرف نزن خسته بودم و خسته تر هم شدم 

تو چرا مگه بدتر از اینم هست که شوهرت بهت بگه قهبه فلانی ترا اینجوری کنه و خیلی چیزای دیگع 

شوهرم یه بار شلوار و شورت منو دراورد با چراغ قوه اونجاهامو گشت بهم میگفت با یه مرد س*ک*س کردی اومدی،انقد با کمربند زد ب پاهام و باسن*م خون اومد بهم قهبه که سهله همه چی میگه خواهری😭😭😭😭

دردش چيه خو؟

کوسخوله گاوه اخمقه بد دهنه بیشعوره بی نزاکته