2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 80 پست
شايد منم ي روز داستان زندگي خيلي سختو پيچيدمو تاپيك كنم ولي بدون ازتو بدترم هس نظر دور و وريات چيه؟

همه میگن که تو چرا با این موندی نه قیافه داره نه اخلاق پس من چیکار کنم دلم می خاد ازش جدا بشم دیگه نبینمش اشغال و 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
نکرد سربراهش نکرد بیشتر هار شده واگذارش کردم بخدا ازش نفرت دارم 

دعا زیاد کن از امام زمان کمک بخاه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا زیاد کن از امام زمان کمک بخاه

دیگه از اونا نا امید شدم خیلی تنها گذاشتن دیگه انگار حس می کنم ندارمشون 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
همه میگن که تو چرا با این موندی نه قیافه داره نه اخلاق پس من چیکار کنم دلم می خاد ازش جدا بشم دیگه ن ...

خوب چرا جدا نميشي؟نگو بچه ك بهونس

براي بچه تونم بهتره ك جداشين

لايك نكنيد مرسي اه🤗
خوب چرا جدا نميشي؟نگو بچه ك بهونس براي بچه تونم بهتره ك جداشين

بچه ندارم یعنی مشکل دارم نمیشه ولی خدا شاهده این جهنمه زندگی نیست 

دیگه از اونا نا امید شدم خیلی تنها گذاشتن دیگه انگار حس می کنم ندارمشون 

نه ناامید نشو عزیزم. ان شالله خدا کمکت کنه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
والا بنظرم بچه هم نياري بهتره

نمی خام بیارم هر چند هر روز اینم سرکوب می کنه ولی خیلی بریدم قدر بیچاره ام 

نه ناامید نشو عزیزم. ان شالله خدا کمکت کنه

خدا کنه حرفش اسونه ولی تحملش با این نفرتی که تو دلم کاشته چقدر سخته 

نمی خام بیارم هر چند هر روز اینم سرکوب می کنه ولی خیلی بریدم قدر بیچاره ام 

ب جهنم بذار بكوبه توسرت.يني مشكلت در حديه ك نميتوني طلاق بگيري؟

لايك نكنيد مرسي اه🤗
ب جهنم بذار بكوبه توسرت.يني مشكلت در حديه ك نميتوني طلاق بگيري؟

ازدواج دوممه می ترسم ولی دلم خیلی میخاد طلاق بگیرم 

اوشون م ازدواج دومشه؟ 😐😐😐توام دلشو بسوزون

ازدواج دومش نیست اما تو مجردی هر خلافی کرده هر بی ناموسی رابطه جنسی و خیلی