2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 80 پست
شوهرم یه بار شلوار و شورت منو دراورد با چراغ قوه اونجاهامو گشت بهم میگفت با یه مرد س*ک*س کردی اومدی، ...

وای خدا لعنت کنه این اشغالا رو چقدر خب درکت می کنم چی می کشی 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای خدا لعنت کنه این اشغالا رو چقدر خب درکت می کنم چی می کشی 

😔😔

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
دلم خونه،فقط خدارو صدا میزنم،فقط میگم بمیره منم راحت شم یه نفس بکشم

امین کاش اینم بمیره کاش کاش کاش 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
امید اول واخرم خداس،فقط منتظر یه معجزه هستم

همش خرافاته معجزه قرار بود بیفته این اشغالا سر راهمون قرار نمی گرفتن 

اینجور ادما اصلا درست نمیشن روانی هستن اشغالای عوضی حروم زاده ها. خدارو قسم میدم ب سر بریده امام حس ...

امین تا دیگر هیچ زنی بدبخت نشه اینهمه 

پس ما بدبختا امیدمون ب کی باشه اخه😔😔😔😔😔

اگه خدا بود صدای خستمو می شنید می ذید چقدر داغونم خدا هوای قهبه ها رو داره