2777
2789

سلام دوستان اگ تاپیکای قبلمو بخونین میفهمین قضیع چیه(((من با نامزد رفیق نامزدم((چندسال دوس دختر دوس پسر بودن ولی خب همو میخواستن ب خانواده گفته بودن)) نشستیم دردو دل کردیم بعد قرار شد این حرفا پیش خودمون بمونه ولی دختره رفت ب نامزدش گفت من چیا بهش گفتم نامزدشم خاله زنک بازی دراوورد رفت همرو گذاشت گف دست نامزد من باعث شد بینمون خراب بشه)))حالا چند روز بعد از فاش شدن ک نامزدم اومد باهام حرف بزنه گفت چی بهش گفتی منم بهش گفتم ک چیا بهش گفتم بعد گفت اون چی بهت گفت منم ب نامزدم گفتم اون چ چیزایی گفت،حالا فک کنم نامزد منم رفته ب رفیقش ک میشه نامزد اون دختره همه چیو گفته آخه دختره پیج اینستاشو همه چیزاشو پاک کرده نوشته بسته شد همه عاشقونه ها همه پروف استاتوس چیزای واتساپشم ورداشته چند روزم هس آنلاین نشده پسره هم دیروز تاحالا آنلاین نشه فک کنم بینشون خراب شده کات کردن..دختر آش_غال فقط حرفایی ک من زده بودمو گفته زر زرایی ک خودش کرده بودو نگفته...ولی بازم منه ساده بدبخت دلم نمیخواست جدا بشن باحالی ک بین من نامزدمو خراب کرد جوری ک فک نکنم درست بشه دیگ،،اما باید میدونست کنار خرابه های زندگی یکی دیگ نمیشد خوشبخت شد!

حالا چی گفته بودین بهم؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه به تو جیا گفته بود بگو کو 

بمن گفته بود ب نامزدم اعتماد ندارم نامزدم دروغگو هستش همیشه دروغ میگه همیشه اگ شب باشه میگ روزه و از خیانتی ک نانزدش بهش کرده بود برام گفت

بمن گفته بود ب نامزدم اعتماد ندارم نامزدم دروغگو هستش همیشه دروغ میگه همیشه اگ شب باشه میگ روزه و از ...

اهان این دیونه بوده اما اون همکار شوهرم خانومش زرنگ بود نم پس نمیداد بی نهایت فضول بود 

چرا سفره دلتونو پيش همه باز ميكنين

حماقت کردم اما منم برا تلافی گفتم کثافط قبل عروسی زندگیمو خراب کرد،واقعا وقتی بهش اعتماد کردم نباید این کارو میکرد باور کن تا چند روز بعد از اینکه این بلارو سرم آوورد هم دهنم باز نشد منه ساده دخترا تو سایت گفتم توهم برو بگو منم گفتم ناراحتم نیستم ک گفتم غلط کرد گفتم منم گفتم ولی دلم نمیخواس جدا بشن

خب چرا حرف دلتو بهش گفتی زود خاله خان باجی نشیم با همه 

خیلی وقت بود همو میشناختیم فک نمیکرد ایقد آشغال باشه منه ساده فک میکنم همه مث خودم راز نگه دارن باور کن تا چند روز بعد از اینکه این بلارو سرم آووردم هم دهنم باز نشد هنو