2777
2789
عنوان

اون دختره ک خبرچینی کرده بود بیاید بگم چیشده

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 27 پست
وای ول کنین این بچه بازیا رو....یهو حس کردم تازه قبول شدین برا مهد

عزیزم زندگی خراب شده بچه بازی چیه؟آره بنظر خودمم بچه بازی بود رفت گفت،نگفت زندگیمو خراب نکر تا منم اینکارو نمیکردم

خیلی وقت بود همو میشناختیم فک نمیکرد ایقد آشغال باشه منه ساده فک میکنم همه مث خودم راز نگه دارن باور ...

میفهمممت منم زود باو میکنم طرف خوبه ولی از ترسم مواظبم چیزی نگم بعدا برام بد بشه ...بعضیا خیلی عوضین

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگ همینی ک نوشتم،منو نامزددمم هنوز قهریم دیروز بهش اس دادم من برم دکتر گفت زندگی خودته دیگ بمن ...

باید بهش فرصت بدی تایکم زمان بگذره از یادش بره با اون دوستتون هم دیگه رفت وآمد نکنید 

عزیزم زندگی خراب شده بچه بازی چیه؟آره بنظر خودمم بچه بازی بود رفت گفت،نگفت زندگیمو خراب نکر تا منم ا ...

زمدگی ک با این حرفا خراب شه دیگه به چیش باید دلت خوش باشه... نامزد تو گوشیه حرفیه یه حرفو شنید دل دل میکنه... خودتو از الان بدبخت نکن... البته خودتم یه نصیحت میمنم بهت همیشه سعی کن شنونده باشی تا گوینده

با که باید گفت این حال عجیب را...

خب دیگه تموم شد جواب های هویه نباید رازتورو به کسی میگفت حالام که گفته باید پای لرزش بشینه یاد بگیر دیگه به چشم خودتم اعتماد نکنی رازتم به هیشکی نگی ,اونو دیگه بیخیال شو وقت بذار واسه درست کردن رابطه ی خودتو نامزدت

باید بهش فرصت بدی تایکم زمان بگذره از یادش بره با اون دوستتون هم دیگه رفت وآمد نکنید 

نمیدونم نامزدم هنو با پسره ارتباط داره یا نه اما خودم ببینمش باید بشورمش پسره خاله زنک ،امیدوارم زمان حلش کنه نامزدی ک تا سر کوچه رفتن من حساس بود حالا میگ بمن ربطی نداره یکم ترسناکه...😿

زمدگی ک با این حرفا خراب شه دیگه به چیش باید دلت خوش باشه... نامزد تو گوشیه حرفیه یه حرفو شنید دل دل ...

درست ولی منم حرفای خوبی نزدم هرکی باشه بدش میاد تو بدت نمیاد سوهرت بره یجا بدتو بگه بگه زن من فلانه بهمانه،معلومه بدت میادم بهش حق میدم خیلی ازدستم ناراحت باشه

درست ولی منم حرفای خوبی نزدم هرکی باشه بدش میاد تو بدت نمیاد سوهرت بره یجا بدتو بگه بگه زن من فلانه ...

خب نباید میگفتی جانم حتی اگه بدم باشه ادم نباید سفره دلشو باز کنه که

با که باید گفت این حال عجیب را...
خب نباید میگفتی جانم حتی اگه بدم باشه ادم نباید سفره دلشو باز کنه که

درسته میدونم حماقت کردم اهلشم نبودم نمیدونم چیشد همچین حماقتی کردم انگار میخواستم خودمو خالی کنم

توی درد و دل های اینجوری همیشه شنونده باشیم 

خوبه یه درسی گرفتی از این موضوع عزیزم

حالا سعی کن دل نامزدتو بدست بیاری

مطمعن باش کسی که راحت نامزدشو که دوسش داره جلوی تو خراب میکنه معلومه با تو هم همچین کاری میکنه