سلام دوستان اگ تاپیکای قبلمو بخونین میفهمین قضیع چیه(((من با نامزد رفیق نامزدم((چندسال دوس دختر دوس پسر بودن ولی خب همو میخواستن ب خانواده گفته بودن)) نشستیم دردو دل کردیم بعد قرار شد این حرفا پیش خودمون بمونه ولی دختره رفت ب نامزدش گفت من چیا بهش گفتم نامزدشم خاله زنک بازی دراوورد رفت همرو گذاشت گف دست نامزد من باعث شد بینمون خراب بشه)))حالا چند روز بعد از فاش شدن ک نامزدم اومد باهام حرف بزنه گفت چی بهش گفتی منم بهش گفتم ک چیا بهش گفتم بعد گفت اون چی بهت گفت منم ب نامزدم گفتم اون چ چیزایی گفت،حالا فک کنم نامزد منم رفته ب رفیقش ک میشه نامزد اون دختره همه چیو گفته آخه دختره پیج اینستاشو همه چیزاشو پاک کرده نوشته بسته شد همه عاشقونه ها همه پروف استاتوس چیزای واتساپشم ورداشته چند روزم هس آنلاین نشده پسره هم دیروز تاحالا آنلاین نشه فک کنم بینشون خراب شده کات کردن..دختر آش_غال فقط حرفایی ک من زده بودمو گفته زر زرایی ک خودش کرده بودو نگفته...ولی بازم منه ساده بدبخت دلم نمیخواست جدا بشن باحالی ک بین من نامزدمو خراب کرد جوری ک فک نکنم درست بشه دیگ،،اما باید میدونست کنار خرابه های زندگی یکی دیگ نمیشد خوشبخت شد!
عزیزم زندگی خراب شده بچه بازی چیه؟آره بنظر خودمم بچه بازی بود رفت گفت،نگفت زندگیمو خراب نکر تا منم ا ...
زمدگی ک با این حرفا خراب شه دیگه به چیش باید دلت خوش باشه... نامزد تو گوشیه حرفیه یه حرفو شنید دل دل میکنه... خودتو از الان بدبخت نکن... البته خودتم یه نصیحت میمنم بهت همیشه سعی کن شنونده باشی تا گوینده
خب دیگه تموم شد جواب های هویه نباید رازتورو به کسی میگفت حالام که گفته باید پای لرزش بشینه یاد بگیر دیگه به چشم خودتم اعتماد نکنی رازتم به هیشکی نگی ,اونو دیگه بیخیال شو وقت بذار واسه درست کردن رابطه ی خودتو نامزدت
باید بهش فرصت بدی تایکم زمان بگذره از یادش بره با اون دوستتون هم دیگه رفت وآمد نکنید
نمیدونم نامزدم هنو با پسره ارتباط داره یا نه اما خودم ببینمش باید بشورمش پسره خاله زنک ،امیدوارم زمان حلش کنه نامزدی ک تا سر کوچه رفتن من حساس بود حالا میگ بمن ربطی نداره یکم ترسناکه...😿