2777
2789

سلام  مانترا خانم    ی راهنمایی ازتون میخواهم  مادرمن  خیلی اوضاع مالیش  بده   با اینکه ۵۰سال سن داره ، روی زمین کشاورزی برای مردم کارمیکنه  ومن خیلی ناراحتم ک کاری از دستم برنمیاد برایش انجام بدم و مستاجر  هست و حتی از پس اجاره خونه برنمیاد شوهرم اوضاع مالی بدی  نداره  میتونه ماهیانه ی مبلغ کم کمک کنه  چکار کنم‌‌   که  همسرم را راضی کنم به مادرم کمک کنه  تا الان ب دامادها نگفتیم که مادرم تو چنین وضعیتی است اما  تازگی  شوهرم را در جریان گذاشتم  ولی ابراز ناراحتی کرد اما نگفت ک کمکش کنم البته شوهرم تازگی زمین خریده و میخواهد خونه بسازه ‌و  بیش از توانش داره کار میکنه  ولی بازم شاید در ی حد کم ک حداقل مادرم کمتر کار کنه بشه کمکش کرد راهکارتون چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مفید

اگرمجدد از این تاپیکایه مفید بزنید خیلی ممنون میشم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

عزیزم شما یکی از بهترررررررین و با ارزش ترین کاربرای اینجا هستین😍❤

خرد هایی در تاپیک من خودم را دوست دارم گذاشتین عالی هستند 

اگه ممکن هست اینجا ادامه دهین🌸😍🌸😍🌸😍🌸😍🌸

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
عزیزم شما یکی از بهترررررررین و با ارزش ترین کاربرای اینجا هستین😍❤ خرد هایی در تاپیک من خودم را دو ...

ممنون بابت لایک هاتون ☺️

باعث شدین برم و پست هایی که گذاشته بودم رو بخونم 

و یک تلنگر بزرگ بهم زده شد 😚😚

ممنون بابت لایک هاتون ☺️ باعث شدین برم و پست هایی که گذاشته بودم رو بخونم  و یک تلنگر بزرگ به ...

عزیزم😍😍😍

واقعا خیلی دارم بهره میبرم از پست هاتون 

چه راهنمایی های خوبی😍❤❤❤❤❤❤

منم ممنونم ازتون🌸🌸🌸🌸

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خرد شماره ۲۶۸ آنچه را نابخرد دیرتر انجام می دهد، خردمند زودتر به انجام می رساند. هر دو ، ...

مانترای عزیز میشه منو راهنمایی کنید چطوری توی خونه سطح زبان انگلیسیمو بالا ببرم ، از کجا شروع کنم؟

کار خوبه خدا درست کنه...

خرد شماره ۲۶۸ آنچه را نابخرد دیرتر انجام می دهد، خردمند زودتر به انجام می رساند. هر دو ، ...

عزیزم سلام من در تاپیک بانو آرتمیس پست شما رو در مورد مشاورهایی که میرفتین و عالی بودن رو دیدم. درخواست دوستی دادم تا بپرسم اگر تهران هستین شماره تلفن مشاورهاتون رو بپرسم. چون من زیاد مشاوره رفتم ولی متاسفانه فقط به مشکلاتم اضافه کردن.

سلام بانو از آشنايي با شما خيلي خوشحالم اميدوارم باز هم حضور پيدا كنيد و از مطالب با ارزشتون برامون بزاريد 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی