2777
2789

خرد شماره 167:  متکی به خودتان باشید !

به خودتان کمک کنید. در بحران های بزرگ , هیچ همراهی بهتر از یک قلب جسور و شجاع وجود ندارد و اگر  قلب ضعیف باشد باید از اندام های نزدیک به آن کمک بگیرید. ( سیسرو می گوید فردی که نداند چطور به خودش کمک کند , فرد عاقلی نیست.)

نگرانی ها و مشکلات در برابر فردی که به خود اطمینان دارد از بین می روند. 

انسان نباید تسلیم تقدیر و بدبختی شود , چرا که در غیر این صورت شرایط غیر قابل تحمل می شود. 

بسیاری از مردم در مشکلات به خودشان کمک نمی کنند و چون نمی دانند چطور باید با مشکل پیش آمده برخورد کنند , مشکل را دوچندان می کنند. 

فردی که از خود شناخت دارد, می داند که چطور بر ضعف هایش غلبه کند. فرد عاقل می تواند حتی ستاره ها را هم تسخیر کند .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این تاپیک عالیه مانترا جون

من تو تاپیک پرنسس عزیز هم این خردها را دنبال می کردم

وای این جا چون همشون یک جا جمع آوری شده و نیاز به بالا پایین کردن تاپیک نیست برای پیدا کردنشون،خیلی خیلی دنبال کردنشون راحتتره.

تاثیر این خردها تو طرز فکرتون و راهنماییهایی که به بچه ها می دین کاملا مشهوده.

سلام مانترا جان میدونید  که بانو ارتمیس از تاپیک پربارشون رفتند و خیلی از ماها واقعا ناراحتیم تر و خشک نباید باهم بسوزند اگه شما با بانو در ارطباتید یه کاری بکنید برگردن من از رفتنشون به شخصه خیلیییی غمگینم  

خرد شماره 167:  متکی به خودتان باشید ! به خودتان کمک کنید. در بحران های بزرگ , هیچ همراهی بهتر ...

مانترا جون خوبین

میشه تاپیک تون رو ادامه بدین و برامون مطلب بذارین

درمورد کتابی که دیروز توی تاپیک بانو آرتمیس گفتین میشه بیشتر بگین و مطلب بذارین

البته اگه وقت دارین،ممنون

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

سلام مانتراجان. ببخشید ک پستم بی ربط ب موضوع تاپیک. تو تاپیک بانوآرتمیس پیام دادم بهتون جواب ندادین عزیزم من لیسانس حقوق دارم ومیخوام بدونم ک درکنارخانه داری بنظرتون کدوم شاخه ازرشته حقوق برام بهتره ودرآمدهم برام مهمه. همین ندونستن باعث شده ک هیچ اقدامی نکنم اماحیفم میادک بی نتیجه باشه درس خوندنم

سلام مانترا جان بینهایت ازشما متشکرم ، پستهای شما رو که ازکتاب خردجهان درتاپیک من خودم رادوست دارم خوندم واقعا پی ب ضعفهای خودم بردم ، خالصانه شمارو دوست دارم و دعاگویتان هستم

اگر امکانش هست بازم برامون از خردها بگید