2777
2789
1ُ..هرگز از بالا دستان خود پیشی نگیرید.

2 : هرگز به دوستان خود اعتماد زیادی نداشته باشید؛ یادبگیرید چگونه از دشمنتان استفاده کنید.

3 : اهدافتان را پنهان سازید..

4 : همیشه کمتر از اندازه نیاز سخن بگویید.

5 : شهرت مهم است؛ با زندگی تان از آن محافظت کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

1ُ..هرگز از بالا دستان خود پیشی نگیرید. 2 : هرگز به دوستان خود اعتماد زیادی نداشته باشید؛ یادبگی ...

راجب مورد 3 که گفته شده اهدافتون رو پنهان کنید من خودم با تجربه بهش رسیده بودم وقتی هدفم رو بقیه میدونستن 

یه عده که کلا فاز منفی میدادن نمیتونی.... چه حوصله ای داری... یا حتی با روش های مختلف میخواستن مانع بشن تا نتونم به هدفم برسم یجورایی هدفم براشون زنگ  خطر شده بود و اون هایی که خودشون نمی تونستن یا نمی خواستن تلاش کنن دوست داشتن من هم تلاش نکنم

اون عده ای هم که فاز منفی نمیدادن و مثبت بودن در عوض مدام بهم میگفتن لازم نیس خ تلاش کنی  تو میتونی بابا... ازین طرفم باعث میشد خ باید و شاید تلاش نکنم

و این شد ک سعی میکنم تا جای ممکن اهدافمو پنهان کنم

راجب مورد 4 هم یه جمله خونده بودم که هنگامی که صحبت نمیکنید مردم نمیدونن تا چه اندازه احمق هستید اما با صحبت کردن به اون ها میزانش را نشان می دهید 😀😀😀

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود پسته بی مغز چون لب  وا کند رسوا شود

1ُ..هرگز از بالا دستان خود پیشی نگیرید. 2 : هرگز به دوستان خود اعتماد زیادی نداشته باشید؛ یادبگی ...

کتاب قوانین طبیعت انسان رابرت گرین هم به تازگی ترجمه شده است.

راجب مورد 3 که گفته شده اهدافتون رو پنهان کنید من خودم با تجربه بهش رسیده بودم وقتی هدفم رو بقیه مید ...

کتاب رابرت گرین پر از مثال های تاریخی واقعی است. 

ولی گراسیان خیلی مختصر نکات را بیان می کند.

کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن رو دارم میخونم واقعا ک چقدر جالب هیچ وقت فکر نمیکردم ک تنبیه میتونه یه روش تربیتی غلط باشه

اما تا جایی ک من خوندم بیشتر این راهکار ها برای بچه های بالای 2 سال بود و حتی بزرگتر

راجب بچه های کوچیک شما پیشنهادی نداری؟ مثلا بچه هایی 1 تا 2 سالی که... جیغ میزنن... گاز میگیرن... لجبازی میکنن....

خرد شماره ۲۱۶: واضح و شفاف حرف بزنید!

روان و شفاف صحبت کنید.

بعضی ها قدرت درک و فهم بالایی دارند اما به زحمت می توان متوجه منظور آنها شد.

بدون شفافیت، فرزندان ذهن شما یعنی طرز تفکر و بیان افکار( قضاوت)، هیچ گاه زمینه بروز و ورود به دنیا را پیدا نمی کنند.( امکان عرضه آنچه در ذهنتان است یعنی افکار و قضاوت های شما فقط با شفاف حرف زدن مهیا می شود)

بعضی از مردم مثل ظرف هایی هستند

که در ورودی اشان پهن و عریض است و ظرفیت دریافت بالایی دارند ولی در مقابل خروجی آنها خیلی کوچک است و مقدار کمی از دانسته هاشو ن را بیرون می دهند.( مثل سماور یا کتری که در ورودی اش پهن است و کلی می شه توش آب ریخت ولی دهنه خروجی اش باریک است و مقدار کمی آب ازش خارج می شه)

در مقابل بعضی ها خیلی بیشتر از آنچه که می دانند حرف می زنند.

همانطور که ثبات قدم و عزم راسخ برای اراده لازم است،( باید اراده قوی داشت)، در خصوص افکار هم رسا بودن و شفاف بودن لازم است.

راسخ بودن اراده و شفاف بودن افکار : دو هدیه بزرگ هستند.

افکاری که معقول و قابل باور به نظر برسند تحسین می شوند; با وجود این گاهی اوقات مبهم و غیر قابل فهم حرف زدن هم باعث جلب احترام دیگران می شود ، فقط به خاطر اینکه دیگران متوجه آن نمی شوند ، آن موضوع را تحسین می کنند!

بنابراین گاهی اوقات اگر می خواهید مثل مردم عادی و عوام به نظر نرسید( با کلاس به نظر بیایید!) غیر شفاف و مبهم حرف بزنید!

با وجود این، اگر می خواهید مخاطب متوجه منظور شما بشود باید خودتان متوجه بشوید که چه می گویید و ایده و فکر مشخصی از حرف های شما برداشت بشود.

چطور مخاطب متوجه چیزی بشود در حالی که فردی که حرف می زند خودش نمی فهمد چه می گوید.

خرد شماره ۲۳۵

بدانید چطور چیزی را درخواست کنید.

نسبت به بعضی ها چیزی راحت تر از این وجود ندارد و نسبت به بعضی ها چیزی سخت تر از این نیست.

چون ادم هایی هستند که نمی توانند با چیزی مخالفت کنند: نسبت به این ادم ها هیچ مهارتی لازم نیست.

اما بعضی ادم ها اولین حرف انها همیشه ”نه” است:نسبت به این آدم ها هنر زیادی لازم است و باید با  حیله و حقه با آنها رفتار کنید.

در رابطه با این ادم ها اگر تقاضایی دارید باید در زمان مناسب درخواست کنید;مثلا بعد از اینکه غذایشان را خوردند و سیر شدند یا وقتی که استراحت کردند ، کلا در زمانی که حالشون خوب است.

البته به شرط اینکه انقدر بد جنس نباشند که متوجه حقه شما بشوند.

روزهایی که طرف خوشحال است روزهایی است که حاضر است به دیگران خوبی کند،چرا که اگر انسان از درون خوشحال باشد دوست دارد خوشحالی اش را به بیرون هم سرایت بدهد.

اگر در. موقعیتی به کسی جواب نه دادند، خودتان را نشان ندهید و تقاضایی مطرح نکنید چون حتما با درخواست شما هم مخالفت می کنند.

اگر دیدید طرف حال خوبی ندارد و ناراحت و غمگین است، اصلا چیزی نگویید و کاری نکنید.

اگر طرفتان ادم متمدنی است می توانید با خوبی به او، از قبل جواب بله او را برای خواسته های خودتان بگیرید مگر اینکه آدم بی شعور و متوسطی باشد که در این حالت حتی اگر از قبل به او خوبی کرده باشید او باز هم به شما نه می گوید،

چون هیچ احساس تعهدی ندارد که باید خوبی شما را جواب بدهد.