2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست
منو زد ۳۸ هفته پنج روز برگه بیمارستانم دادم گفت شنیه برو من صبح مطب ظهر میام برا عملت

درد داری الان شما؟

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد جالبش اینجاس نظراتشونم باهم فرق داره.. من دوتا ماما دارم.. ماما اول گفت دوشنبه که فردا باشه بیا ...

آره واقعا یکی میگفت چون توکل ندارین به خدا همش میرین دکتر خیلی حرفش سنگین بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
چرا میگن خوبه که

دیگه توان ندارم ب موضوع جدید فکر کنم. باور کن اصلا نمی تونم ب هیچی فکر کنم. خود دکتر خواست بزنه، نخاست نزنه

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
ما خانوادگی مشکل شیردهی داریم‌مامانم شیر نداشت منم نگرانم 

تغذیه توو اون 10 روز اول زایمان خیلی مهمه... سعی کن ای هویچ و زیرجوش با روغن محلی زیاد بخوری.. مایعات زیاد.. سوپ جو بخور.. کمپوت گلابی.. رازیانه... کره محلی بریز رو برنج با تن ماهی چرب... 

اینارو رعایت کن قول میدم تا 2 سال بتونی نی نی رو شیر بدی

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
خوبه بابا وزنش بنطرم الکی نگه داسته تورو مگه طبیعی می خوای بیاری ....

چی بگم. نه

راستی بچه ها شما سینه اتون شیر میده؟

من نه

آره واقعا یکی میگفت چون توکل ندارین به خدا همش میرین دکتر خیلی حرفش سنگین بود

راست میگه دیگه... خدا خودش میدونه کی وقتشه. 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
اخه جرا اینقد نگه میداره نکنه دبه کنه نیاد سزارین کنه ممکنه؟؟؟

نه، میاد

دکتر خوبیه.

دیگه توان ندارم ب موضوع جدید فکر کنم. باور کن اصلا نمی تونم ب هیچی فکر کنم. خود دکتر خواست بزنه، نخا ...

ببین من  اصلا ما ما نداشتم خوب .دکترم فقط برای نوشتن غربالگری و نشوندن ازمایش  رفتم .حتی وقت زایمانم به ما ما زنگ نزدم وقتی دخترم دنیا اومد تازه شیفت ما مام بود 

برو بیمارستان بگو درد شدید دارم نوار انقباض میگیرن ازت و زنگ میزنن دکتر بیاد 

نوار انقباض هم بگیره. میگه زیاد نیست. توقع داره من کامل درد و بکشم، بعد برم سزارین

وای بیحسی چجور من قبلا بیهوشی برا یهعمل دیگه گرفتم راضی بودم توروخدا راجببیحسی توضیح بده دردحس میکنی ...

عزیز دلم اصلا ترس نداره ‌. دکترت انقدر بیشعور نیست که جلو تو بگه تیغ رو بده قیچی رو بده . اون بیصدا کارش رو میکنه و گاهی هم برای اینکه ذهن تو رو منحرف کنه درمورد موضوعات دیگه مثلا اینکه چه خبر .اسمشو چی میخوای بزاری و وضع جامعه و اینا حرف میزنه . بعد یهو میبینی صدای گریه کوچولوت اومد 😍😍😍😍

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
خوشگل خانوم  علایم زایمانه ولی ی روز حداقل طول میکشه تا زایمان شایدم دو روز ولی صب حتما با دکتر ...

امروز مطب بودم. گفت نه بهمن.