2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست
تغذیه توو اون 10 روز اول زایمان خیلی مهمه... سعی کن ای هویچ و زیرجوش با روغن محلی زیاد بخوری.. مایعا ...

انشاله ممنون عزیزم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوار انقباض هم بگیره. میگه زیاد نیست. توقع داره من کامل درد و بکشم، بعد برم سزارین

چه سخت گیره 😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
پاشو الان برای خودت ی چای نبات  درست کن  پاشو دختر خوب

چشم....

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
انشاله ممنون عزیزم 

اگه زایمانت طبیعیه هر شب برو دوش بگیر بعد با دست سینتو زیر آب گرم از بالا به پایین بکش... 

منم اینکارو میکنم بعد با روغن زیتون چرب میکنم.. شیر هم 3 بعد زایمان میفته توو سینه.. اونایی که ترشح سینه ندارن اصلا نباید نگران باشن.. منم تقریبا ندارم 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
چه سخت گیره 😑

خیلیی...

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
ما خانوادگی مشکل شیردهی داریم‌مامانم شیر نداشت منم نگرانم 

منم مامانم همینجور بود

دوست صمیمیم میگه میام ملاقاتی نگی بچه بعل نکن من می خوام بعلش کنم میگم نندازش اخه ریزه بچه دنیا اومده استرس گرفتم نمیتونمم بگم بغلش نکن

خوب نباشه . من تا سه تا بچه میتونستم شیر بدم ولی دخترم از ۱۰ ماهگی شیر خشک خورد . اصلا نگران نباش

چرا اینجوری شد؟؟ بچه سینه رو نگرفت یا خودت نخواستی بدی

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

به چیزای خوب فک کن . اگه اهل نمازی دو رکعت نماز برای نخود کوچولوت بخون . اروم باش . ارامش . ارامش . استرس نداشته باش . بچه چه طبیعی و چه سزارین اخرش دنیا میاد . تو مادرشی باید قوی باشی . کلا زایمان ی پرسه طبیعی برای بدن ی زنه . 

بیحسی چیزی هم حس میکنه عزیزم؟؟مثلا بخیه زدنش برش رو

به هیچ عنوان چیزی حس نمیکنی . فقط وقتی به کمرت آمپول لیحسی رو میزنن استرس میگیری همین ‌ . اونم اصلا چیز ترسناکی نیست مثل آمپول بی حسی دندانپزشکیه.

من که سزارین بودم و بیحسی بودم اصلا نفهمیدم زایمان به چی میگن ؟؟؟؟

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...