من سی و هفت هفته و پنج روزم. قراره سزارین بشم، دکترم میگه هنوز زوده.
تاریخ ده روز دیگه داده. سه روزه طول روز و مخصوصا شبا درد پریود می گیرم. میشه بگید چقدر طول می کشه تا این دردا تبدیل ب درد واقعی زایمان بشن؟
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
تغذیه توو اون 10 روز اول زایمان خیلی مهمه... سعی کن ای هویچ و زیرجوش با روغن محلی زیاد بخوری.. مایعا ...
انشاله ممنون عزیزم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوار انقباض هم بگیره. میگه زیاد نیست. توقع داره من کامل درد و بکشم، بعد برم سزارین
چه سخت گیره 😑
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
پاشو الان برای خودت ی چای نبات درست کن پاشو دختر خوب
چشم....
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
به چیزای خوب فک کن . اگه اهل نمازی دو رکعت نماز برای نخود کوچولوت بخون . اروم باش . ارامش . ارامش . استرس نداشته باش . بچه چه طبیعی و چه سزارین اخرش دنیا میاد . تو مادرشی باید قوی باشی . کلا زایمان ی پرسه طبیعی برای بدن ی زنه .