من سی و هفت هفته و پنج روزم. قراره سزارین بشم، دکترم میگه هنوز زوده.
تاریخ ده روز دیگه داده. سه روزه طول روز و مخصوصا شبا درد پریود می گیرم. میشه بگید چقدر طول می کشه تا این دردا تبدیل ب درد واقعی زایمان بشن؟
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
اگه زایمانت طبیعیه هر شب برو دوش بگیر بعد با دست سینتو زیر آب گرم از بالا به پایین بکش... منم ...
نه سزارینم البته هرشب روغن زیتون میزنم که ترک نخوره
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
منم مامانم همینجور بود دوست صمیمیم میگه میام ملاقاتی نگی بچه بعل نکن من می خوام بعلش کنم میگم ننداز ...
من کسی رو ندارم بیام ملاقاتی فقط خانوادم فامیلا شهر دیگن خانواده شوهرمم باهام خوب نیستن بعید میدونم بیان😑
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اخی عزیزدلم .... همون مادرت مهمه عزیزم ... خانواده شوهر ول کن ... منم ناراحت نیستم میاد ملاقاتی فقط ...
نگران نباش اگه خواست بغل کنه بگو بشینه رو صندلی یکی بده بغلش چیزی نمیشه