2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست
اصلا درد نداره . فقط باید بدنتو شل کنی . من تو ۳۸ هفته رفتم تحریک . فراداش دخترم دنیا اومد

من نمیتونم خودمو شل بگیرم چیکار کنم اصلا نمیشه😣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
برا من معاینه خیلی درد داره تحریک فک کنم بمیرم دیگه برای من گفت از نظر ژنتیک ریزه سی هشت هفته دو هف ...

دور از جونت... انشالله راحت زایمان کنیم همگی.. من کلی ورزش و پیاده روی میکنم... آخه رفتم معاینه دکتر گفت سر بچه نیومده توو لگن

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میخوای سزارین کنی ؟ 

من نافم پاره بود عمل کردم نمیتونم زور طبیعی بزنم از قرارمعلوم تو طبیعی ماما هم رو کم فشار میده نافم میترکه اینجور من الان ناف ندارم شکمم بزرگ شده با سطح پوشتم یکیه نافم

من ۳۹ هفته و ۲ روزم بود دهانه رحمم ۲ سانت بود ولی درد خیلی داشتم شاید اگ بیمارستان نمیرفتم دوروز دیگ ...

درد زیاد باعث میشه زور بزنی . وقتی رحمت باز نشده باشه ممکنه پاره شه 

تو ۳۵ هفته وزن نی نیت چقد بود

سی پنج و نمیدونم ولی سی و یک یکو چهارصد بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من ۳۹ هفته و ۲ روزم بود دهانه رحمم ۲ سانت بود ولی درد خیلی داشتم شاید اگ بیمارستان نمیرفتم دوروز دیگ ...

بنظر منم آدم خونه دردشو بکشه خیلی بهتره... آمپول فشارانگار درد رو غیر قابل تحمل میکنه.. نه؟؟ 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

ساکاتونو بستید چیا ورداشتید؟سزارینیا پمپ درد میگیرید ؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چی کار کنم؟ کاش یکی بود ب من می گفت.

بخدا قشنگ انگاری پریودم. شب تا صبح خوابم نمی بره سه شبه. باردار نبودم پریودی کلی مسکن می خوردم. الان اونا رو هم نمی تونم بخورم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
دور از جونت... انشالله راحت زایمان کنیم همگی.. من کلی ورزش و پیاده روی میکنم... آخه رفتم معاینه دکتر ...

منم خیلی ورزش و پیاده روی میکنم خیلی کارای دیگه هم کردم ولی فایده نداره

برا سزارینم دهانه رحم جک میکنن؟؟؟؟

من با درد و خونریزی رفتم چک کرد یک سانت بود ولی انقد درد داشتم اصلا چک کردنش برام هیچی نبود 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند