2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند هفته ای شما درد ها باهم‌متفاوته پن دیدم خانومه فقط کمر درد داشت فقط و فقط ولی دهانه رحمش ۶ بود

من فردا میرم توو 39 هفته.. الان 9 ماه و 2 روزمه 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
معاینه خوبه تحریک میگن درد داره... آخه من میترسم صبر کنم دردمم نگیره بچه هم وزنش بره بالاتر...  ...

اصلا درد نداره . فقط باید بدنتو شل کنی . من تو ۳۸ هفته رفتم تحریک . فراداش دخترم دنیا اومد

وای بیحسی چجور من قبلا بیهوشی برا یهعمل دیگه گرفتم راضی بودم توروخدا راجببیحسی توضیح بده دردحس میکنی ...

اصلا امپولش درد نداشت چیزی هم حس نکردم انقدرم باهام حرف زدن دلداری دادن بهم بعدشم شکممو یکم قشار دادن هیچی متوجه نشدم اخراشم خوابم گرفت خوابیدم انقد سریع انجام شد شاید نیم ساعت هم نشد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
معاینه خوبه تحریک میگن درد داره... آخه من میترسم صبر کنم دردمم نگیره بچه هم وزنش بره بالاتر...  ...

برا من معاینه خیلی درد داره تحریک فک کنم بمیرم دیگه

برای من گفت از نظر ژنتیک ریزه سی هشت هفته دو هفصدو سی و سه بو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من فردا میرم توو 39 هفته.. الان 9 ماه و 2 روزمه 

من ۳۹ هفته و ۲ روزم بود دهانه رحمم ۲ سانت بود ولی درد خیلی داشتم شاید اگ بیمارستان نمیرفتم دوروز دیگ زایمان میکردم البته شاید..ولی متاسفانه نگه ام داشتن و با اممول فشار و سروم بهد از ۹ ساعت زایمان کردم

نمیدونم چرا اینقد به بیحسی ترس دارم ولی بیهوشی اصلا

حق داری ادم میترسه منم میترسیدم گفتم بیهوشم کنید ولی چون اورژانسی شدم و غذا خورده بودم گفتن بی حسی میکنیم خوبیش این بود تا چند ساعت هیچی حس نمیکردم بعد کم کم دردا شروع شد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند