2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست
الان جدیدا میزارن بچه کامل کامل برسه

والا ماما به من گفت فردا بیا القای درد اما من نمیرم.. میخوام طبیعی دردم بگیره انشالله... 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
دهانه رحمت شاید الا ۳ سانت باشه نگران نباش

پس چرا دکترم اینقدر مقاومت می کنه ک دیرتر سزارین شم. خدااا

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقه ای نیست. چندین بار در روز می گیره والی فواصل مرتب ندارن. شب هم ک میشه چند ساعت مداوم درد دارم

ب دکترت بگو گلم.فک کنم هنوز دو سه روز طول بکشه هوروقت منظم بشه درد زایمان اصلیه. شما هم ک سزارینی نیاز ب درد نداری

نمیدونم اصلا دفعه قبل بی حسی بودم خوب بود چند ساعت درد نداشتم ایندفعه باید نامه دکتر قلب نشون بدم خو ...

وای بیحسی چجور من قبلا بیهوشی برا یهعمل دیگه گرفتم راضی بودم توروخدا راجببیحسی توضیح بده دردحس میکنی مثلا بگه تیغ بده سوزن بده میشنویی چجوریه

من از دوازده شب . کمر درد داشتم و زیر دلم میگرفت تا ساعت ۶ صب . روز بعد هم دردام منظم بود و هم شددت به مرور بیشتر شد ساعت ۴ بستری شدم .۷ دختر دنیا اومد . ولی زایمان پسر فرق داره

والا ماما به من گفت فردا بیا القای درد اما من نمیرم.. میخوام طبیعی دردم بگیره انشالله... 

وای از معاینه بدم میاد امروز نزدیک بود شیطونه گولم بزنه برم برام تحریک کنن😓

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
خوش، به حالت من میخوام طبیعی زایمان کنم اما هنوز هیچ درد و علائمی ندارم...  شما که سزارینی به ...

دکتر من ک گفته نهم بهمن برم. اگه تو این مدت افتادم ب درد شدید و واقعی زایمان، زودتر زایمانم می کنه.

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
پس چرا دکترم اینقدر مقاومت می کنه ک دیرتر سزارین شم. خدااا

میخوان بچه بزرگتر بشه هر چی بیشتر بمونه وزن گیریش بیشتره میگن زردی هم کمتر میگیرن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ینی من که فقط لگنم درد میکنه با این همه ورزش و پیاده روی ممکنه دهانه رحمم باز نشده باشه چون درد ندار ...

چند هفته ای شما درد ها باهم‌متفاوته پن دیدم خانومه فقط کمر درد داشت فقط و فقط ولی دهانه رحمش ۶ بود

وای بیحسی چجور من قبلا بیهوشی برا یهعمل دیگه گرفتم راضی بودم توروخدا راجببیحسی توضیح بده دردحس میکنی ...

هرچی ریلکس باشی .چه سزارین چه طبیعی راحت تری عزیزم . استراس نداشته باش 

من امروز رفتم تو سی ونه هفته ،شیش روز دیگه زایمانمه ،سزارین هم هستم ،ولی خب من اصلا درد ندارم 

حتی چند دقیقه در روژ؟

ولی من هیجان دارم 😁اسمشو چی میذاری؟

ماهورا 

دخترشما اسمش چیه؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وای از معاینه بدم میاد امروز نزدیک بود شیطونه گولم بزنه برم برام تحریک کنن😓

معاینه خوبه تحریک میگن درد داره... آخه من میترسم صبر کنم دردمم نگیره بچه هم وزنش بره بالاتر... 

نی نی شما چنده وزنش

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿