من سی و هفت هفته و پنج روزم. قراره سزارین بشم، دکترم میگه هنوز زوده.
تاریخ ده روز دیگه داده. سه روزه طول روز و مخصوصا شبا درد پریود می گیرم. میشه بگید چقدر طول می کشه تا این دردا تبدیل ب درد واقعی زایمان بشن؟
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
منم هفته دیگه یکشتبه سزلرین میشم الان سیو هفت هفته و سه روزم
دردای اروم شروع بشن دو سه روز بعدش ممکنه زایمان کنی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
دقیقه ای نیست. چندین بار در روز می گیره والی فواصل مرتب ندارن. شب هم ک میشه چند ساعت مداوم درد دارم
نمیدونم اصلا دفعه قبل بی حسی بودم خوب بود چند ساعت درد نداشتم ایندفعه باید نامه دکتر قلب نشون بدم خودشون برام تصمیم بگیرن تنگی خفیف دریچه میترال برام تشخیص دادن🤦♀️