2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست

خوش، به حالت من میخوام طبیعی زایمان کنم اما هنوز هیچ درد و علائمی ندارم... 

شما که سزارینی به دکترت بگو درد داری از 38 به بعد میشه سز شی دیگه قانوش همینه

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هفته دیگه یکشتبه سزلرین میشم الان سیو هفت هفته و سه روزم 

دردای اروم شروع بشن دو سه روز بعدش ممکنه زایمان کنی

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دوس داری طبیعی زایمان کنی؟

نه. دکترم میگه بزار دردت بیاد، بعد سزارینت می کنم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
من دوشنبه زایمان کنم بچه هامون یه روز فرقشونه😍😍

اره دخترای بهمنی 🥰❤🌹

من استرس دارم😥

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دهانه رحمت شاید الا ۳ سانت باشه نگران نباش

ینی من که فقط لگنم درد میکنه با این همه ورزش و پیاده روی ممکنه دهانه رحمم باز نشده باشه چون درد ندارم؟؟ 😟

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
دردات منظمه؟هرچند دقیقه میگیره و ول میکنه؟

دقیقه ای نیست. چندین بار در روز می گیره والی فواصل مرتب ندارن. شب هم ک میشه چند ساعت مداوم درد دارم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
منم شنبه سزارین میشم بیحسی میگیری یا بیهوشی؟

نمیدونم اصلا دفعه قبل بی حسی بودم خوب بود چند ساعت درد نداشتم ایندفعه باید نامه دکتر قلب نشون بدم خودشون برام تصمیم بگیرن تنگی خفیف دریچه میترال برام تشخیص دادن🤦‍♀️

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز