2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 162 پست
چی کار کنم؟ کاش یکی بود ب من می گفت. بخدا قشنگ انگاری پریودم. شب تا صبح خوابم نمی بره سه شبه. باردار ...

منم دلدرد پریودی داشتم تو۳۵ هفته بعد دکتر گفت ممکگه زایمان زودرس باسه مرولتون بن من نزدم تو۳۷ هفته رفتم گفت بچه رسیده دیگه نیاز نیست ۳۸ هفتهو پنج روزم تاریخ زایمان زد بنظرم درد داری بهش بگو درد دارم زایمانت کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی کار کنم؟ کاش یکی بود ب من می گفت. بخدا قشنگ انگاری پریودم. شب تا صبح خوابم نمی بره سه شبه. باردار ...

احتنالا فردا پس فردا یه علایمی میبینی لک بینی یا کیسه آب 

دکترم گفت درد و خونریزی داشتی یا کیسه اب پاره شد سریع برو بستری شو من میام

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ساکاتونو بستید چیا ورداشتید؟سزارینیا پمپ درد میگیرید ؟

ساک و بله. دو دست لباس صفر. پتو تشک. مای بی بی. دستمال مرطوب. حوله. کهنه تعویض. پستونک و شیشه شیر. کلاه و روسری و دستکش و جوراب. 

پمپ درد هم نه. نگرفتم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
احتنالا فردا پس فردا یه علایمی میبینی لک بینی یا کیسه آب  دکترم گفت درد و خونریزی داشتی یا کیس ...

منم بهم گفته. ولی آخه چرا وقتی سرارینی هستیم. باید این همه درد بکشیم. بخدا انگار پریودم.

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

اسی فعالیت چقدر داری؟

دردات خوبه اگر میخوای زودتر دردای اصلیت شروع شه خیلی فعالیت کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
منم دلدرد پریودی داشتم تو۳۵ هفته بعد دکتر گفت ممکگه زایمان زودرس باسه مرولتون بن من نزدم تو۳۷ هفته ر ...

گفتم. قبول نکرد. گفت زوده. وزن بچه هم خوبه