2777
2789
عنوان

روغن سیاهدانه برا بارداری

29209 بازدید | 34 پست

کسی از ماساژ روغن سیاهدونه برا بارداری استفاده کرده؟ چند دقیقه باید ماساژ داد چه وقتایی

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌قبل اقدام روی مثانم و رحمم و ماساژ میدادم معمولا روزی دوبار

چند دقیقه؟ حدودا 

چند وقت بعد باردار شدی

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
از بعد پاکی تا پریود بعدی من هرشب یک ماه  زدم کیستم دفع شد

واقعا

بمنم میگی چطوری؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
از بعد پاکی تا پریود بعدی من هرشب یک ماه  زدم کیستم دفع شد

چه خوب عزیزم. چند دقیقه ماساژ میدادی؟ 

چند دقیقه؟ حدودا  چند وقت بعد باردار شدی

ی سال و نیم تو اقدام‌بودم

ولی بعد دوماه که استفاده کردم باردار شدم

علی بن‌الحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً  به رسول الله⚘
ی سال و نیم تو اقدام‌بودم ولی بعد دوماه که استفاده کردم باردار شدم

وای چه عالی خداروشکر. من هر شب نیم ساعت ماساژ میدم کافیه؟ 

واقعا بمنم میگی چطوری؟

روغن سیاه دانه بگیر بع از اخرین روزت که پاک شدی هرشب قبل خواب رو تخمدانهات و رحمت بمال با دست طوری که جذب بشه 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
مشکلت چی بود عزیزم؟ پلی بودی؟

ن هیچی مشکلی نبود ولی باردار نمیشدم

والبته من  چیزای گرم زیاد خوردم قبل اقدام چون رحمم سرد بود و رحم سرد باعث نازایی میشه

علی بن‌الحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً  به رسول الله⚘
چه خوب عزیزم. چند دقیقه ماساژ میدادی؟ 

تا اون وقت که جذب بشه من معمولا وقتی قبل از خواب میزدم بعدش میرم‌زیر پتو گرم و نرم تا صبح 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
تا اون وقت که جذب بشه من معمولا وقتی قبل از خواب میزدم بعدش میرم‌زیر پتو گرم و نرم تا صبح 

ممنونم عزیزم ان شالله ب زودی خودتم باردار شی