ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 عنوان روغن سیاهدانه برا بارداری 29209 بازدید | 34 پست کسی از ماساژ روغن سیاهدونه برا بارداری استفاده کرده؟ چند دقیقه باید ماساژ داد چه وقتایی قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد 1398/10/30 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرداردلها عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 510 منقبل اقدام روی مثانم و رحمم و ماساژ میدادممعمولا روزی دوبار علی بنالحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً به رسول الله⚘
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 از بعد پاکی تا پریود بعدی من هرشب یک ماه زدم کیستم دفع شد پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 منقبل اقدام روی مثانم و رحمم و ماساژ میدادم معمولا روزی دوبار چند دقیقه؟ حدودا چند وقت بعد باردار شدی قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 از بعد پاکی تا پریود بعدی من هرشب یک ماه زدم کیستم دفع شد واقعابمنم میگی چطوری؟ مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 از بعد پاکی تا پریود بعدی من هرشب یک ماه زدم کیستم دفع شد چه خوب عزیزم. چند دقیقه ماساژ میدادی؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
سرداردلها عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 510 چند دقیقه؟ حدودا چند وقت بعد باردار شدی ی سال و نیم تو اقدامبودمولی بعد دوماه که استفاده کردم باردار شدم علی بنالحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً به رسول الله⚘
عسلی137 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 880 ی سال و نیم تو اقدامبودم ولی بعد دوماه که استفاده کردم باردار شدم مشکلت چی بود عزیزم؟پلی بودی؟
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 ی سال و نیم تو اقدامبودم ولی بعد دوماه که استفاده کردم باردار شدم وای چه عالی خداروشکر. من هر شب نیم ساعت ماساژ میدم کافیه؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 واقعا بمنم میگی چطوری؟ روغن سیاه دانه بگیر بع از اخرین روزت که پاک شدی هرشب قبل خواب رو تخمدانهات و رحمت بمال با دست طوری که جذب بشه پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم
سرداردلها عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 510 مشکلت چی بود عزیزم؟ پلی بودی؟ ن هیچی مشکلی نبود ولی باردار نمیشدموالبته من چیزای گرم زیاد خوردم قبل اقدام چون رحمم سرد بود و رحم سرد باعث نازایی میشه علی بنالحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً به رسول الله⚘
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 چه خوب عزیزم. چند دقیقه ماساژ میدادی؟ تا اون وقت که جذب بشه من معمولا وقتی قبل از خواب میزدم بعدش میرمزیر پتو گرم و نرم تا صبح پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم
سرداردلها عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 510 وای چه عالی خداروشکر. من هر شب نیم ساعت ماساژ میدم کافیه؟ اره خوبه علی بنالحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً به رسول الله⚘
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24899 تا اون وقت که جذب بشه من معمولا وقتی قبل از خواب میزدم بعدش میرمزیر پتو گرم و نرم تا صبح ممنونم عزیزم ان شالله ب زودی خودتم باردار شی قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 ممنونم عزیزم ان شالله ب زودی خودتم باردار شی امین عزیزم پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم