انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
سلام.من هرشب قبل خواب میمالدم زیرشکمم کلشو ماساژ میدادم.حسابی تاجذب شه.بعدشم یه شال نخی میبستم تا گر ...
عزیزم شما چی روزهایی ک اقدامم داشتی استفاده میکردی
خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
من ماه اول اقدامم سنوکردن خیلی فولیکولام ریز بود.همون روز به توصیه دخترخاله م روغنوگرفتم وشروع کردم تو پریودیم ادامه دادم واون هفته ای که تخمک گذاری توش اتفاق میفته دوشب زدم.البته من دکتر رفته بودم وداروم مصرف میکردم هم زمان .بعضی روزا جای روغنم میدیدم حوش ریزقرمز زده حالت کهیر ولی دامه دادم..تو نت بزن نحوه ماساژ روغن سیاهدانه یه روشی هست خیلی عالیه اینکه اول دراز میکشی دستاتوبهم میمالی تاکف دستات گرم شه،یه متکای کوچیک میزاری زیر زانوهات .روغنو میریزی محل موردنظر..خیلی اراااام ارام ودورانی ماساژ میدی چشماتو میبندی بانفس های عمییییق لوله های فالوپ،تخمدان هاورحم و...رو سالم وتمیززز تصور میکنی تاوقتی روغن جذب شه.خیلی عالیه.من اولین شبی که این کارو کردم همممه ی انرژی های منفیم رفت وخیلی سبک شدم بعدشم یه خواب درجه یک دیدم...امیدوارم به دردتون بخوره.