2777
2789
عنوان

روغن سیاهدانه برا بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 29209 بازدید | 34 پست
روغن سیاه دانه بگیر بع از اخرین روزت که پاک شدی هرشب قبل خواب رو تخمدانهات و رحمت بمال با دست طوری ک ...

ممنون خداکنه این خوبم کن

من ازیه هفته مونده به پریودم تهوع سردرد کمردرد شکم دردمیگیرم روزپرریودمم میمیرم وزنده میشم

من پنجشنبه شدم تاشنبه ازدیروز نمیشم۳روز الان چندوقت اینجوریم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ممنونم عزیزم ان شالله ب زودی خودتم باردار شی

سلام عزیزم 

شما از. وغن سیاه دانه ک استفاده کردی نتیجه گرفتی 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  شما از. وغن سیاه دانه ک استفاده کردی نتیجه گرفتی

سلام اره عزیزم همون ماه باردار شدم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
سلام اره عزیزم همون ماه باردار شدم 

خدارو شکر 

قبلش مشکل داشتی که باردار نمیشدی؟؟

چندوقت منتظر بودی 

و داروهاهم قبلش استفاده کرده بودی یا نه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خدارو شکر  قبلش مشکل داشتی که باردار نمیشدی؟؟ چندوقت منتظر بودی  و داروهاهم قبلش استفاد ...

مشکل خاصی نداشتم ولی برا تقویت تخمکا لتروزول میخوردم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عزیزم هرروز استفاده کردی حتی روزای اقدام 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
عزیزم هرروز استفاده کردی حتی روزای اقدام 

قبل از اولین اقدام بعدش دیگه نه جون لاعث سقط میشه 

سلام.من هرشب قبل خواب میمالدم زیرشکمم کلشو ماساژ میدادم.حسابی تاجذب شه.بعدشم یه شال نخی میبستم تا گرم بمونه.تو روزم بازش نمیکردم.خیلی خوب بود.گرمه روغن سیاهدانه.رحمم رو گرم میکنه

هرچیزکه درجستن آنی ،آنی
سلام.من هرشب قبل خواب میمالدم زیرشکمم کلشو ماساژ میدادم.حسابی تاجذب شه.بعدشم یه شال نخی میبستم تا گر ...

عزیزم شما چی روزهایی ک اقدامم داشتی استفاده میکردی 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

من ماه اول اقدامم سنوکردن خیلی فولیکولام ریز بود.همون روز به توصیه دخترخاله م روغنوگرفتم وشروع کردم تو پریودیم ادامه دادم واون هفته ای که تخمک گذاری توش اتفاق میفته دوشب زدم.البته من دکتر رفته بودم وداروم مصرف میکردم هم زمان .بعضی روزا جای روغنم میدیدم حوش ریزقرمز زده حالت کهیر ولی دامه دادم..تو نت بزن نحوه ماساژ روغن سیاهدانه یه روشی هست خیلی عالیه اینکه اول دراز میکشی دستاتوبهم میمالی تاکف دستات گرم شه،یه متکای کوچیک میزاری زیر زانوهات .روغنو میریزی محل موردنظر..خیلی اراااام ارام ودورانی ماساژ میدی چشماتو میبندی بانفس های عمییییق لوله های فالوپ،تخمدان هاورحم و...رو سالم وتمیززز تصور میکنی تاوقتی روغن جذب شه.خیلی عالیه.من اولین شبی که این کارو کردم همممه ی انرژی های منفیم رفت وخیلی سبک شدم بعدشم یه خواب درجه یک دیدم...امیدوارم به دردتون بخوره.

هرچیزکه درجستن آنی ،آنی
منم خیلی دوس دارم انجام بدم راحت بشم ازتنبلی تخمدان 

حتما انجام بده خیلی راحته . مارک مهربانی بگیر خیلی خوبه

مارک چی من ازعطاری گرفتم وقتی زدم تخمدونام تیرمیکشیدن

مهربانی عالیه