2821
2789
عنوان

آخرِ زندگی

286 بازدید | 22 پست

سلام.حالم خیلی بده.شوهرم ۸ ساله قرص متادون و ترامادول مصرف میکنه.تواین همه سال هم به جونش آسیب رسونده هم به مالش...دیگ خسته شدم خیلی بهش فرصت دادم ولی هربار بدتر از قبل شد...بچه ندارم یعنی بااین شرایط خودم نخواستم بچه دار بشیم.میخاستم همه چیو تموم کنم.ولی میگه ی فرصت بده واسه بیست روز اینا برم کمپ بخوابم اگ درست نشدم هرکاری خواستی بکن.موندم چیکارکنم ۵ ساله زندگیرو واسم تلخ کرده...

حالا ۲۰روز زمان بده تو که ۵سال صبر کردی ۲۰روزم روش

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اعتیاد ب قرص خیلی بده متاسفانه

حتی درنهایت منجر ب مرگ ناگهانی فرد میشه

نمیدونم واقعا ب چه دلیلی بعضیا اینجوری با زندگیشون و جوانیشون بازی میکنن

حیف

من یه گلایُلم که تو این سرزمینِ شوم ، راهم به قبر و سنگِ گرانیت میرسه...

عزیزم...درکت میکنم......برادر شوهر منم تو همین شرایط بود...ببین اگه اراده داره حرفشو قبول کن.....و گرنه هیچی تغییر نمیکنه...باید خودش بخواد.....

چقدر هوشیار بودی که بچه نیاوردی...آفرین....اگه رفت و خوب شد بچه نیار تا یه مدت بعد....

امیدوارم برگرده برای ما که نشد.....الان تو کوچه وخیابونه...

مراقب باش...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
اعتیاد ب قرص خیلی بده متاسفانه حتی درنهایت منجر ب مرگ ناگهانی فرد میشه نمیدونم واقعا ب چه دلیلی بع ...

اره منم همینارو شنیدم و کلا از زندگی کردن سیر شدم.تهه دلم میگم این درست بشو نیست.خودشم بخواد نمیتونه درست بشه...

بذار برو

پنج ساله موندی و  خوب نشده

هر وقت خوب شد برگرد

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

عزیزم...درکت میکنم......برادر شوهر منم تو همین شرایط بود...ببین اگه اراده داره حرفشو قبول کن.....و گ ...

خیلی تو شرایط سختی هستم بخدا...خیلی از طرف خانوادش فشار رومه که بچه بیارم ولی اصلا توجهی ندارم و احساساتی تصمیم نمی گیرم حتی کمبود بچه رو هم خیلی حس میکنم...برادر شوهر شما مصرفش قرصِ متادون بود؟؟؟

این قرص مثل مواد لذت بخشه چی هست اصلا برا چی مصرف میشه

ببینید

یه روزی داشتم رادیو گوش میدادم

بحث در مورد عوامل اعتیاد بود

همه چیو گفتن و یک شنونده ب برنامشون زنگ زد و حرف جالبی زد

ایشون گفت بالای ۶۰ درصد اعتیاد ها بخاطر مسائل جنسی هستش

قرص هایی مثه متادون که خالص شده ی مواد مخدر هستن

خود انواع مواد مخدر مثه تریاک همشون در دوران جوانی برای روابط جنسی طولانی تر و لذته بیشتر استفاده میشن و بعدها بخاطر خاصیتی که دارن شخص رو درگیر  خود اصل اعتیاد میکنن

حکایت مصرف این قرص ها هم بخش زیادی بین آقایون همینه متاسفانه

من یه گلایُلم که تو این سرزمینِ شوم ، راهم به قبر و سنگِ گرانیت میرسه...