2777
2789
عنوان

آخرِ زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
علت مصرفش چیه بعد مصرف چ جوری میشه

والا علت مصرفش اوایل یکی دوتا همینجوری خورد بعدش بهشون وابسته شدو هروقت ک نمی خورد ب بدن درد شدید متبلا میشد اینجوری شد ک گرفتار شد...بعداز مصرف تو حال خودش نیست.یک ریز عرق می ریزه و خوابالو میشه و دستاش ب شدت ب لرزه می افته و خیلی چیزای دیگ...

خیلی تو شرایط سختی هستم بخدا...خیلی از طرف خانوادش فشار رومه که بچه بیارم ولی اصلا توجهی ندارم و احس ...

بله...به طوری که سیگار میکشید گرد شو می ریخت رو فرش.....حالش نبود فرش میسوزه...این یه نمونه بود....بچه هم آورد به خاطر بچه ش یه ۶ ماه گذاشت کنار ولی باز نشد رفت....بچه براش انگیزه نشد...

سعی کن بچه نیاری.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم همینارو شنیدم و کلا از زندگی کردن سیر شدم.تهه دلم میگم این درست بشو نیست.خودشم بخواد نمیتونه ...

من از صمیم قلبم آرزو میکنم ایشون برگرده به زندگی عادی  و شما هم درکنارش خوشبخت بشین

تمام تلاشتون رو بکنید که یه نفر و درواقع یه زندگی رو نجات بدین

ولی اگر نشد  به آرومی ازشون فاصله بگیرید

این بهترین راهه بنظرم

من یه گلایُلم که تو این سرزمینِ شوم ، راهم به قبر و سنگِ گرانیت میرسه...
بله...به طوری که سیگار میکشید گرد شو می ریخت رو فرش.....حالش نبود فرش میسوزه...این یه نمونه بود....ب ...

خودش خیلی بچه دوست داره منم بهش گفتم تا خوب نشدی داغ بچه رو ب دلت میذارم...

خیلی سخته خدا ب هیشکی نشون نده😔

من از صمیم قلبم آرزو میکنم ایشون برگرده به زندگی عادی  و شما هم درکنارش خوشبخت بشین تمام تلاشت ...

مرسی از دعای قشنگت عزیز دلم.منم امیدوارم درست بشه چون دلم نمیخاد طلاق بگیرم ولی فکر کنم ب ی جایی برسه دیگ باید تمومش کنم😔دعا کنید واسم

مرسی از دعای قشنگت عزیز دلم.منم امیدوارم درست بشه چون دلم نمیخاد طلاق بگیرم ولی فکر کنم ب ی جایی برس ...

من هیچوقت یه نخ سیگارم امتحان نکردم تا حالا

و هیجوقت نمیتونم خودمو جای همسر شما بذارم

اما یقین دارم ایشونم از وضعیتی که گرفتار شده ناراحته

پس تا جایی که امکان داره و خودش هم میخواد کمکش کنید ولی اگر نتونست و نخواست دیگه چاره ای ندارید متاسفانه

من هیچوقت یه نخ سیگارم امتحان نکردم تا حالا و هیجوقت نمیتونم خودمو جای همسر شما بذارم اما یقین دار ...

عه من فک میکردم شما خانومی،ای کاش همه ی معتادا از این گرفتاری نجات پیدا کنن.همسرِ من و امثال همسرم بیشتراز خودشون خانوماشون رو گرفتار و بدبخت کردن...

عه من فک میکردم شما خانومی،ای کاش همه ی معتادا از این گرفتاری نجات پیدا کنن.همسرِ من و امثال همسرم ب ...

هر بیماری غیر از خودش دیگرانم درگیر میکنه