سلام.حالم خیلی بده.شوهرم ۸ ساله قرص متادون و ترامادول مصرف میکنه.تواین همه سال هم به جونش آسیب رسونده هم به مالش...دیگ خسته شدم خیلی بهش فرصت دادم ولی هربار بدتر از قبل شد...بچه ندارم یعنی بااین شرایط خودم نخواستم بچه دار بشیم.میخاستم همه چیو تموم کنم.ولی میگه ی فرصت بده واسه بیست روز اینا برم کمپ بخوابم اگ درست نشدم هرکاری خواستی بکن.موندم چیکارکنم ۵ ساله زندگیرو واسم تلخ کرده...
والا علت مصرفش اوایل یکی دوتا همینجوری خورد بعدش بهشون وابسته شدو هروقت ک نمی خورد ب بدن درد شدید متبلا میشد اینجوری شد ک گرفتار شد...بعداز مصرف تو حال خودش نیست.یک ریز عرق می ریزه و خوابالو میشه و دستاش ب شدت ب لرزه می افته و خیلی چیزای دیگ...
خیلی تو شرایط سختی هستم بخدا...خیلی از طرف خانوادش فشار رومه که بچه بیارم ولی اصلا توجهی ندارم و احس ...
بله...به طوری که سیگار میکشید گرد شو می ریخت رو فرش.....حالش نبود فرش میسوزه...این یه نمونه بود....بچه هم آورد به خاطر بچه ش یه ۶ ماه گذاشت کنار ولی باز نشد رفت....بچه براش انگیزه نشد...
سعی کن بچه نیاری.....
زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.