2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفند میشه ۶ساله ک عقدم

۱۵ فروردین عروسیمه

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

من یه سوال دارم منم عقدم در مورد سوالم تاپیکم زدم.دفعه اولی که رفتم خونه مادرشوهرم هر سری ظرف میشستم مادرشوهرم اصلا نمیگفت نشور میخواست جارو کنه جارو رو از دستش گرفتم.حتی براددشوهرم برگشت گفت مامان درست نیست عروس خانوم هر بار ظرف بشوره.یواشکی مامانش نمیدونم بهش چی گفت.من خونه مادربزرگم میرم مادربزرگی که من نوزاد بودم تا الان منو دیده و میشناسه اونوفت بخوام جارو کنم یا نمیراره یا به زور راضی میشه برای ظرف شستنم بعضی وقتا نمیزاره بشورم.منی که هزار بار تا حالا رفتم خونش!اونوقت حق ندارم به خاطر رفتار مادرشوهرم ناراحت بشم؟اونم برای اولین بار رفتم خونشون.تصمیم دارم خیلی کم برم و یه بار ظرف بشورم دو بار نشورم‌.در ضمن سه ماهه عقدم

آدما رو ببخشید ولی جایگاهشونو بهشون پس ندین
من یه سوال دارم منم عقدم در مورد سوالم تاپیکم زدم.دفعه اولی که رفتم خونه مادرشوهرم هر سری ظرف میشستم ...

من هشت ساله عروسی کردم تا حالا دوبار ظرف شستم اونم با جاریم دو نفری شستیم.

من هشت ساله عروسی کردم تا حالا دوبار ظرف شستم اونم با جاریم دو نفری شستیم.

والا ادم نمیدونه چه رفتاری داشته باشه.کمک کنی ممکنه تبدیل به وظیفه بشه کمک نکنی ممکنه از چشم بیفتی و دوستت نداشته باشن.من که مات موندم واقعا

آدما رو ببخشید ولی جایگاهشونو بهشون پس ندین
والا ادم نمیدونه چه رفتاری داشته باشه.کمک کنی ممکنه تبدیل به وظیفه بشه کمک نکنی ممکنه از چشم بیفتی و ...

مطمئن باش خودتم بکشی براشون دوست ندارن.

من که گیر همچین آدمایی افتادم.

من اصلا این دوست داشتن ها رو باور ندارم.

من یه سوال دارم منم عقدم در مورد سوالم تاپیکم زدم.دفعه اولی که رفتم خونه مادرشوهرم هر سری ظرف میشستم ...

از الان هر جوری بنارو بذاری تا آخرش باید همینجوری پیش بری من این کارو کردم عین سگ پشیمونم تو کار منو نکن من هم تو عقد کار کردم هم بعد عروسی حامله بودم لکه بینی داشتم غذا خوردم خونه مادرشوهرم ظرفمو گذاشتم بغل سینک بعدا جلو خواهرم گفت غذا خورده ظرفشو نشسته خیر سرش خانم جلسه ای منم گفتم به اون ۵۰۰ باری که جاروبرقی کشیدم ۱۰۰۰باری که ظرف شستم میبخشیدی برو اونجا راحت بشین دلت خواست کار کن دلت خواست نکن یه جوری رفتار کن ازت توقع نداشته باشن اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی