2777
2789
از الان هر جوری بنارو بذاری تا آخرش باید همینجوری پیش بری من این کارو کردم عین سگ پشیمونم تو کار منو ...

اه چه پررو بوده مادرشوهرت از زن باردار چه انتظاری داشته! به نظرت رفتم خونشون ظرف بشورم؟چون من راه دورم سه چهار روز میمونم اونجا

آدما رو ببخشید ولی جایگاهشونو بهشون پس ندین
اه چه پررو بوده مادرشوهرت از زن باردار چه انتظاری داشته! به نظرت رفتم خونشون ظرف بشورم؟چون من راه دو ...

بخوام بگم زیاده انقدم ادعای باکلاسی و با فرهنگی دارن نهایت دوبار ظرف بشور یه جوری رفتار کن انگار هیچ کاری بلد نیستی 0

نگم برات که من یه سال عقد بودم چون با شوهرم چند سال دوست بودیم یکی از شرایطش بود که بعد عقد خونشون بمونم منم قبول کردم مثلا من میخواستم بگم همه کاری بلدم غذا درست میکردم در صورتی که خونه بابام درست نکرده بودم ولی همه رو بلد بودم با فوت و فن و چقدم عالی میشد خونه جارو میزدم ظرف میشستم گردگیری میکردم ولی الان پشیمونم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️