2777
2789
عنوان

اگه خدا بخواد فردا زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 83 پست
بگم‌فلاکس واسه نوزاد می خوام از کجا بخرم براش؟؟

سیسمونی فروشا دارن همشون

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بجوشونم یعنی شیشه بندازم تو اب جوش شیشه سرامیی هست که خریدم یا اب بدار جوش بیاد بریزم داخلش بش ...

عزیزم خب طبیعیه منم واسه اولی هیچی بلد نبودم.اصن شیرخشکم بلد نبودم باید بخرم،بعد اونجا دیدیم شیر ندارم خریدیم.

عزیزم اب بذار جوش بیاد،تو یه ظرفی که شیشه جاش بشه توش،شیشه رو بذار توش با سری و همش،بذار چند دقیقه بجوشه.

هیچیش نمیشه مطمئن باش

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اهاااا دیدم تو سیسمونی ولی فکر کردم برا ۶ ماهگی این فلاکس اب بعد گفتم با خودم میرم میخرم نمیدونستم ب ...

فلاکس برا اب هست برا آبجوش هم هست.حواست باشه برا آبجوشه رو بخری

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی ممنونم💋💋💋

فداتشم.انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم😍😍😍