2777
2789
عنوان

اگه خدا بخواد فردا زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 83 پست
زردی نمیگیره چون چند روز اول کم میاد 

چرا حتما باید سیرش کنی،اگه گشنگی بکشه زردیش میره بالا،شیرخشک بده اما زیاااد بذارش به سینه ت.

من با قاشق چی میدادم شیرخشک رو.تند تند هم میذاشتمش به سینه.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چرا حتما باید سیرش کنی،اگه گشنگی بکشه زردیش میره بالا،شیرخشک بده اما زیاااد بذارش به سینه ت. من با ...

اخه منم شیر خشک خریدم بلد نیستم درست کنم تو بیمارستان یعنی بدم مامانم درست کنه بده بهش ؟ اخه میترسم بعد زایمان شیر نداسته باشم زردی بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بقیه میگفتن دردش زیاده یهو میاد

نه عزیزم با سوزن فشار هم یکم یکم درد شروع میشه.کنترل میکنن نگران نباش.

سوزن رو میزنن توی سرم،سرم هم به یه دستگاهی وصله که کنترل کنن چند قطره بره.زیاد بره درد تند میشه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اخه منم شیر خشک خریدم بلد نیستم درست کنم تو بیمارستان یعنی بدم مامانم درست کنه بده بهش ؟ اخه میترسم ...

اره شیرت همون موقه نمیاد که،خیلی کمه سیر نمیشه.

شیر خشکم کاری نداره درست کردنش خوشگلم😄😄خودش پیمونه داره،یه پیمونه رو میریزی تو ۳۰ میلی لیتر آب.شیشه داری که؟؟اندازه داره.تا ۳۰ اب جوشیده بریز یه پیمونه هم شیرخشک

مثلا اگه دو پیمونه خواستی درست کنی ۶۰ تا اب

اما اوایل اصن ۳۰ تارم نمیخورن.خیلی کم میخورن

بعد ازکجا بفهمم شیر خورده یانه متوجه میشم ؟؟؟

آروق میزنه گاهی،رو زبونش سفید میشه یکم.بعدا که خوب شیرت بیاد صدای قورت قورتش میاد😍😍

تو بیمارستان که فک نکنم انقدی بیاد که سیرش کنه.حتما باید شیرخشک ببری بدی.ببین اول تا گشنه س حسابی بذار بمکه سینه رو،بعد صداش که دراومد دیگه شیر خشکش بده😁😁

میگن بذارید سینه رو بمکه،از کنار سینه با قاشق چی شیرخشک رو بریزید بره تو دهنش،گولش بزنید ینی

اما من نمیتونستم،نمیشد،اخه سینه رو سفت میکشه تو دهنش،چطوری بریزیم بره تو،نمیشه😕اما بعضیا میگفتن میشه

اره شیرت همون موقه نمیاد که،خیلی کمه سیر نمیشه. شیر خشکم کاری نداره درست کردنش خوشگلم😄😄خودش پیمون ...

اها مرسی عزیزم تا حالا شیرخشک درست نکردم اخه فقط خریدمش😅مارک اپتامیل گرفتم براش 

اها مرسی عزیزم تا حالا شیرخشک درست نکردم اخه فقط خریدمش😅مارک اپتامیل گرفتم براش 

خوبه منم اپتامیل میدادم

اره راس میگی خب تا حالا درست نکردی از کجا بلد باشی😅😅

رو شیشه پستونکش ببین درجه هارو.تا ۳۰ یک پیمونه

آروق میزنه گاهی،رو زبونش سفید میشه یکم.بعدا که خوب شیرت بیاد صدای قورت قورتش میاد😍😍 تو بیمارستان ...

من شیشه گرفتم براش راستی اب جوش اینا تو همون بیمارستان خود پرستار میده چجوریه یا ماماتم بفرستم اب جوش بگیر شیر درست کنه .... ؟ 

من شیشه گرفتم براش راستی اب جوش اینا تو همون بیمارستان خود پرستار میده چجوریه یا ماماتم بفرستم اب جو ...

میدونم شیشه داری قشنگم.اما خب من ترسیدم با شیشه بدم نگیره سینه رو😢😢یکی دو بار در مواقع اضطراری اون‌ اولاش اشکال نداره با شیشه بدی اما سعی کن زیاد ندی،

نمیدونم خیلیا هم شیشه میدن هم سینه.اما من خیلی میترسیدم،شیشه ندادم.

ابحوش همراهتون باشه،تو فلاکسش.فلاکس خریدی براش؟؟

تو سبدتون مامانت برمیداره حتما.

راستی شیشه فقط خریدم نشستمش از خونه بشورم ببرم چحوری بشورمش بلد نیستم😐

یهتره بجوشونیش یه بار.ضدعفونی بشه.