2777
2789
عنوان

درد بعد از ژل لب

11621 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دیروز یک سیسی ژل لب تزریق کردم مارک رووفیل.. با پماد لبمو بی حس کرد و حین تزریق خیلی دردم اومد. ولی مشکل اینجاست از دیروز تا الان هنوز درد شدید دارم. مسکن استامینوفن خوردم ولی تاثیر نداشت.. میتونم روی لبم بی حسی پمادی خودم بمالم؟ یا اینکه بی حسی ممکنه ژل لبمو آب کنه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس😆

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

منم میخوام اینکارو بکنم ولی خیلی از سوزن میترسم

الانم ترسم بیشتر شد 😭😭😭

مگه نمیگن بدون درد!؟

هزینش چقدر شد؟

میشه خواهش کنم عکس قبل و بعدش رو بفرستید؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
منم میخوام اینکارو بکنم ولی خیلی از سوزن میترسم الانم ترسم بیشتر شد 😭😭😭 مگه نمیگن بدون درد!؟ ه ...

اگه با آمپول بیحس کنن درد نداره.. برای من با پماد بیحس کرد خیلی درد داشت.. هنوز هم دارم از دردش به خودم میپیچم

عزیزم من مارم رووفیل زدم یک سیسی نزدیک 480.. کرج زدم 

یکم لبم بهتر شد براتون عکس میزام

والا من سری پیش تزریق کردم چون با آمپول بیحس کرد درد نداشت ولی اینسری واقعا درد داشت

هر چن ماه باید تمدید بشه

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

چطور با پماد قبول کردی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من چهار طرف فکمو بی حس میکنم باز کلی اشک و فحش و داد همراهشه 

البته دکتر من میگفت بدون بی حسی بهتره و باعث خوش حالت تر شدنش میشه 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
چطور با پماد قبول کردی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من چهار طرف فکمو بی حس میکنم باز کلی اشک و فحش و داد هم ...

دیگه خودش پماد زد منم فکر نمیکردم درد بگیره اینقدر 😢