2777
2789
عنوان

لبتاپ خوب چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 58 پست

من ۴ ساله asus دارم هیچیش نشده خیلی ازش راضی بودم

و مدام هم باهاش کار میکنم

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روخدا نگوووو چطور هاردت سوخت 

یروز خاستم فیلم ببینم وصلش کردم دیدم نمیاد بالا.بعد بردم گفتن سوخته در اثر ضربه بوده احتمالا.اما من هیچوقت بهش ضربه نزدم و همش تو کشو بوده 

الان گفتن فقط مگه تهران کاری کنن برام اونم هنوز نرفتم و میترسم خوب نشه

خدای مهربون مرسی که پناهمی
یروز خاستم فیلم ببینم وصلش کردم دیدم نمیاد بالا.بعد بردم گفتن سوخته در اثر ضربه بوده احتمالا.اما من ...

مرکز کامپیوتر رضا ببر یا پایتخت اونجا بهترین ها هستن برای ریکاوری اگر اونجا نتونن کاری بکنن متاسفانه شاید برنگرده فیلم هات

آنچه خدا خواست همان میشود و آنچه دلت خواست نه آن میشود...
چه خوب .من خودم دل رو دوست دارم . بر عکس اینکه فروشنده ها میگن دل خوب نیست به نظرم خیلی معتبر هست ات ...

همسرم تخصص در مورد مارکهای مختلف ندارند ایشون و همکاراشون کلا مجموعه کاریشووون همه از دل استفاده میکردن و همه راضی بودند و الان ما لپ تاپ  خودمونم دل هست و ده ساله برامون کار کرده حتی ازش درامد هم کسب کردیم هر وقت همسرم شرکت لپ تاپ در اختیارشون نمیگذاشت مال خونه رو میبردن و کرایه لپ تاپ  هم به حقوقمون اضاف میشد 😁

ادرسشون میگی لطفا؟

مرکز کامپیثتر رضا تو خیابان ولیعصر هست و پایتخت تو خیابان میرداماد ،البته اگر تو گوگل هم سرچ کنی لوکیشن هاش برات میاد و آدرس دقیق

آنچه خدا خواست همان میشود و آنچه دلت خواست نه آن میشود...
چه جالب اولین ایرانی که گفت دل بخر 😂😂 همه میگن ایسوس بعد ایسر  اچ پی .  اما من میخام ان ...

عزیزم del مارکی هست که بیشتر تو جاهای صنعتی استفاده میشه چون بدنه و سخت افزار قوی داده.واسه تو خونه ایسوز و لنووو خوبن

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵