2777
2789
عنوان

لبتاپ خوب چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 58 پست

بنظر من تو سایتها باید بری و مشخصات لپتاب هارو با هم مقایسه کنی و نظرات کسانی که خریدن و استفاده کردن رو بخونی تا ببینی که کدوم لپتاب نظرات مثبت بیشتری براش ثبت شده اونجوری بختر میتونی تصمیم بگیری 

آنچه خدا خواست همان میشود و آنچه دلت خواست نه آن میشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از لپ تاپم خیلی خیلی راضیم

ASUS k550v

Core i7

گرافیک geforce 950

2 ترا حافظه داخلی

کلا قدرت پردازشش خیلی بالاست، به نظرم من لپ تاپ کلا زیر core i5 نخر، صرفه نداره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
همسرم تخصص در مورد مارکهای مختلف ندارند ایشون و همکاراشون کلا مجموعه کاریشووون همه از دل استفاده میک ...

نه منم انتخابم دل هست . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم del مارکی هست که بیشتر تو جاهای صنعتی استفاده میشه چون بدنه و سخت افزار قوی داده.واسه تو خونه ...

لنوو رو دوست ندارم ایسوس هم گرونه مدلهای خوبش 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مبارک ....تصویر همش سیاهه و چند تا نوشته متوجه نشدم چیه

عه چقدر بد فرستادم پس .  تلاش می کنم عکس مناسبی بفرستم .  عزیزم من بین این سه تا مدل نمی دونم چی بردارم . هر سه هم دل هستن . اگه تونستی به شوهرتون نشون بدین شاید این سه مدل رو بشناسن . ممنونم . ببخشید فقط خیلی ریز نوشته ها . لطفا بزرگ کنین . 

مبارک ....تصویر همش سیاهه و چند تا نوشته متوجه نشدم چیه

ستون آخر قیمتشون هست بعنوان استوک . 

چشم میگم بهشون اما تصویر بزرگ نمیشه

ممنون . اسکرین بگیرین از صفحه می تونین بزرگش کنین. نوشته ها کلا ریز هستن . دیگه ببخشید . ممنون