2777
2789
عنوان

لبتاپ خوب چی بخرم

297 بازدید | 58 پست

دوستان لبتاپ شناس سلام

من لبتاپی میخام برای خونه ک نهایتا باهاش فیلم ببینم موسیقی و فیلمهای خانوادگیم روش بندازم ک بمونن

حالا نمیدونم چی بخرم و چه مارکی

بنظرتون لبتاپ خوبه یا کامپیوتر ؟

اینم بگم من هیچی از خرید لبتاپ و اینا بلد نیستم ک رمش چند باشه چ میدونم cpuچی باشه

هزینه ایی هم ک میتونم بکنم ۴میلیون

بنظرتون کارکرده بخرم مشکلی هست؟؟

خدای مهربون مرسی که پناهمی

عزیزم اگه واسه فیلم دیدنو اینا میخوای لب تاب بگیری خیلی بهتره

مارک asus مارک خیلی خیلی خیلی خوبیه😊

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میخری لوازم برقی کار کرده نخر. نمیدونی که دارنده قبلیش چطور ازش مراقبت کرده. میبینی یکی ی وسیه برقی نو رو انقد بد و غیر اصولی استفاده میکنه که همون اول کلی عیب پیدا میکنه یا نه ممکنه کسی مدتها از ی وسیله انقد عالی استفاده کنه با نو برابری کنه از اونجایی که نمیدونی چطور استفاده شده نو بخری بهتره چون اگه کار به تعمیر بکشه دیگه بدرد نمیخوره 

مارک dell و برای نگهداری عکس و فیلم هارد بخر 

هارد دارم متاسفانه فیلم عروسیمم روش بود حالا سوخته و من جای دیگه فیلمم رو ندارم مجبورم برم هارد ببرم تهرانی جایی ببینم چکارش میکنن.از هارد متنفرم دیگه تازه وسترن بود. از لبتاپم میترسم چون ظریف مث هارد نسوزه الکی الکی

استوک اگه آشنا داشته باشین  بله به صرفه هست چون با این پول یه لپ تاپ ضعیف می تونی بخرین . اما اگه استوک بخری لپ تاپ متوسط می تونی بخری .من میخام  استوک دل بخرم .  مارک زیادی هست .  اینایی که بیشتر معروفن و در بورس ایرانیا هستن  ایسوس و ایسر و لنوو هستن .برای کارایی که گفتین لازم دارین . کارای ساده ای هم نیست ‌ مثلا فیلم دیدن کیفیت تصویر مهم هست عزیزم وگرنه عصبانیت می‌کن.. یا حافظه رم مهمه .  منم اطلاعات کافی ندارم .یکی از دوستام اطلاعاتشون خوبه ایشون قرار برام پیدا کنن . ولی من حتما استوک میخورم . با چهار تومن بهترین لپ تاپ رو بهم میدن . ولی لپ تاپ نو باید حداقل شش تومن بدم برای یه چیز ضعیف .  آشنا اگه داری با خیال راحت دست دوم بخر . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هارد دارم متاسفانه فیلم عروسیمم روش بود حالا سوخته و من جای دیگه فیلمم رو ندارم مجبورم برم هارد ببرم ...

از فیلمت باس رو سی دی یا دی وی دی هم نگه میداشتی ناراحت نباش فیلم مادر عروسیت که داری

منم ایسوس دارم و‌پسرم وصلش کرده به تلویزیون و همش داره از این اپلیکیشن ها فیلم میبینه الان چند سالی هست که دارم و راضی هستم، بقول دوستمون هم‌برای نکهداری فیلم و عکس حتما هارد اکسترنال بخر که مشکلی براش پیش نیاد ، لپتاب قبلی من هاردش سوخت و تمام خاطراتم باهاش سوخت ، تملم عکس هایی که سالها جمع آوری کرده بودم

آنچه خدا خواست همان میشود و آنچه دلت خواست نه آن میشود...
سلام عزیزم صبحت بخیر  سعی کن نو بخری  اگر جا داری کامپیوتر بخر  اگر جات تنگ هست ...

مستاجرم جا دارم ولی برا جابجاییش لبتاپ بهتره اما حس خوبی نسبت ب ظرافت لبتاپ ندارم

منم ایسوس دارم و‌پسرم وصلش کرده به تلویزیون و همش داره از این اپلیکیشن ها فیلم میبینه الان چند سالی ...

چی؟من ترکی بلد نیستم اگر ترکی نوشتی

مستاجرم جا دارم ولی برا جابجاییش لبتاپ بهتره اما حس خوبی نسبت ب ظرافت لبتاپ ندارم

انشالله که صاحبخونه بشی 

تهران باشی یک شماره بدم راهنمایی کنه شما 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
منم ایسوس دارم و‌پسرم وصلش کرده به تلویزیون و همش داره از این اپلیکیشن ها فیلم میبینه الان چند سالی ...

عه خوب شد متنش.انگار همه کلمات یجور دیگه بود فک کردم ترکیه .ببخشید