2777
2789
عنوان

لبتاپ خوب چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 58 پست
باطریش رو هم لحاظ کن زود شارژ تموم نکنه داغ نکنه

برای طول عمر باتری لپتاب بهتره که در مکانهایی که امکان اتصال به برق وجود داره باتری رو از لپتاب جدا کنید و مستقیم از برق استفاده کنید، اینطوری طول عمر باتری بسیار بالا میره و خراب نمیشه

آنچه خدا خواست همان میشود و آنچه دلت خواست نه آن میشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارک dell و برای نگهداری عکس و فیلم هارد بخر 

چه جالب اولین ایرانی که گفت دل بخر 😂😂 همه میگن ایسوس بعد ایسر  اچ پی .  اما من میخام ان شاالله استوک دل بخرم یا توشیبا . تو برند توشیبا مردد هستم ولی دل رو دوست دارم 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه جالب اولین ایرانی که گفت دل بخر 😂😂 همه میگن ایسوس بعد ایسر  اچ پی .  اما من میخام ان ...

البته بنظر من برند سونی و اپل قطعا بهترینها هستند در لپتاب ولی خب اونقدر گرون شدن که توان خرید خیلی ها نمیرسه به این برند ها،من خودم دوست داشتم سونی بگیرم چون لپتاپ هاش ظرافت خاصی داره همچنین خیلی سبکه ولی خب پولم نرسید بخرم

باطریش رو هم لحاظ کن زود شارژ تموم نکنه داغ نکنه

بله آفرین چون میخاد فیلم ببینه باطری ام مهمه و البته به نظر من کیفیت تصویر . به نظرتون چند اینچ خوبه ؟ من خودم ۱۵.۶مایلم اما میترسم سنگین باشه برای جابجایی مثل دانشگاه  همراهت باشه 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه جالب اولین ایرانی که گفت دل بخر 😂😂 همه میگن ایسوس بعد ایسر  اچ پی .  اما من میخام ان ...

من همسرم تکنسین بودن و کل شرکتهای مخابراتی بلا استثنا همه مارک دل استفاده میکنن بسیار کارکن و محکم وقتی یه جنسی تو دست اقایووون دوام بیاره دیگه حساب کار بیاد دستتون اونم تو کار

البته بنظر من برند سونی و اپل قطعا بهترینها هستند در لپتاب ولی خب اونقدر گرون شدن که توان خرید خیلی ...

مدل لپ تاپ تون چیه ؟؟ 

منم ایسوس دارم و‌پسرم وصلش کرده به تلویزیون و همش داره از این اپلیکیشن ها فیلم میبینه الان چند سالی ...

تمام خاطرات من روی هارد اکسترنال سوخت

خدای مهربون مرسی که پناهمی
مدل لپ تاپ تون چیه ؟؟ 

من تقریبا چهار ساله که ایسوس گرفتم ولی قبلش یهذسونی داشتم که تقریبا هشت سال براحتی استفاده کردم ازش

من همسرم تکنسین بودن و کل شرکتهای مخابراتی بلا استثنا همه مارک دل استفاده میکنن بسیار کارکن و محکم و ...

چه خوب .من خودم دل رو دوست دارم . بر عکس اینکه فروشنده ها میگن دل خوب نیست به نظرم خیلی معتبر هست اتفاقا . به نظرم کارایی مهم تر هست تا زیبایی . برند  توشیبا هم هست اما من مردد شدم نسبت به انتخابش .من می تونم چند تا مدل بفرستم از همسرتون بپرسیم تا من انتخاب کنم ؟ ممنون میشم . 

از فیلمت باس رو سی دی یا دی وی دی هم نگه میداشتی ناراحت نباش فیلم مادر عروسیت که داری

هیچی ندارم ازش فیلمبردار هم مادر نداره.فقط امیدم ب تهران ک برم هارد جراحی کنن

خدای مهربون مرسی که پناهمی
هیچی ندارم ازش فیلمبردار هم مادر نداره.فقط امیدم ب تهران ک برم هارد جراحی کنن

ان شاالله درست میشه عزیز