2777
2789
عنوان

دارم حرص میخورم میمیرم کی اینجوری

135 بازدید | 11 پست

پدر بزرگ همسرم فوت کرد من خیلی کمک میکنم خیلی تو این ۲روزه بهشون سر میزنم عمه های شوهرم پشت مادر شوهرم کلی حرف زدن ک ما میخوایم حلوا اش و بدیم بیرون چرا خبری مادرشوهرم و جاریش اینا درست کنن من تو دلم گفتم دعوا نشه ب مادرشوهرم اینا گفتم حوصله دارین اینا میخوان بدن بیرون درست کنه شما هم درست کنید حرفم بشنوید بعدش ی  دعوا سنگین شد خیلی عذاب وجدان دارم شوهرم اینا میگن کارت بد نبود فردا سوم اون مرحوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چرا نفهمیدم چی شد

منم😂

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
اسی جونم خودت یه بار دیگه بخون مثل اونایی نوشتی که از خارج اومدن ایران و میخوان ایرانی صحبت کنن

وای دقیقا.منم نفهمیدم  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜