سلام بی بی چک ۳ روز قبل موعد پریود جواب درست نشون میده؟علائم قبل پریود مثل دردوکوفتگی بدن و خستگی دارم و خیلی هم احساس سرما میکنم احتمال بارداری هست یعنی؟
من احساس لرز شدید هم دارم کل تنم یخه درحالیکه میگن موقع بارداری دمای بدن میره بالا؟ درسته؟
منم احساس لرزو دارم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
بچه ها من دوماه اقدام کردم واسه بارداری ماه دوم هفت روز تاخیر داشتم ولی بعد هفت روز پریودشدم ولی قبلا منظم بود پریودیم نمیدونمدلیلش چیه کسی اینجوری بوده؟؟؟؟؟؟
با ازمایشا دارو سونو و هزینه خود iui ک ۸۵۰ شد یکونیم شد
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم من حس پریدی دارم ولی موعدم5بهمن هست. یعنی احتمال بارداریم هست؟
عزیزم زمان بارداری کاملا حس پریودی داری من هی نگاه خودم میکردم فکر میکردم پریود شذم حتی زمانی بی بی مثبت شد بازم حسش داشتم تا تاریخش گذشت حسش رفت الانم سر تاریخ پریودیم حسش دارم
دکترم ب من شیاف داده پروژسترون ک دارم۱۲ ساعتی استفاده میکنم