2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 52 پست
بسلامتی عزیزم،من الان ۸ روزه  ‌iui  انجام دادم برا بچه دوم شوهرم سالمه و خودمم دکتر میگه ه ...

ان شا الله حامله ای عزیزم من هم یه هفته اینا حس پریودی داشتم ۳.۴ روز قبلش بی بی میزدم میفهمدیم ان شا الله به امید خدا باردار باشی 🤲🏻🤲🏻 

من احساس لرز شدید هم دارم کل تنم یخه درحالیکه میگن موقع بارداری دمای بدن میره بالا؟ درسته؟

منم احساس لرزو دارم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من احساس لرز شدید هم دارم کل تنم یخه درحالیکه میگن موقع بارداری دمای بدن میره بالا؟ درسته؟

بدن تا بدن فرق داره اون بدن گرم میشه ماه های بعد هستش عزیزم من ماه قبل خفه دلم میشد 

الان دست و پام یخه اصلا چنین نیست بدن تا بدنم خیلی فرق داره 

بچه ها من دوماه اقدام کردم واسه بارداری ماه دوم هفت روز تاخیر داشتم ولی بعد هفت روز پریودشدم ولی قبلا  منظم بود پریودیم نمیدونم‌دلیلش چیه کسی اینجوری بوده؟؟؟؟؟؟

چقد هزینه کردی

با ازمایشا دارو سونو  ‌و هزینه خود iui ک ۸۵۰ شد یکونیم شد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
فدات جانم من دوبار حامله شدم  یه بار متاسفانه افتادم دور بچه خون گرفت مجبور به سقط شدم یکی الا ...

عزیزم من حس پریدی دارم ولی موعدم5بهمن هست. یعنی احتمال بارداریم هست؟ 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
بچه ها من دوماه اقدام کردم واسه بارداری ماه دوم هفت روز تاخیر داشتم ولی بعد هفت روز پریودشدم ولی قبل ...

زمانی که تو اقدامی و باردار میشی هورمون بدن بهم میریزه  طبیعی هستش جانم 

عزیزم من حس پریدی دارم ولی موعدم5بهمن هست. یعنی احتمال بارداریم هست؟ 

عزیزم زمان بارداری کاملا حس پریودی داری من هی نگاه خودم میکردم فکر میکردم پریود شذم حتی زمانی بی بی مثبت شد بازم حسش داشتم تا تاریخش گذشت حسش رفت الانم سر تاریخ پریودیم حسش دارم 

دکترم ب من شیاف داده پروژسترون ک دارم۱۲ ساعتی استفاده میکنم

یه میلیون؟

بله

منو و شوهرمم سالمیم اما باردار نمیشم نمیدونم چه کنم کاش خدا بهم رخم کنه این ماه باردار باشم  چ ...

ان شا الله خدا بهت میده تا از پریودیت گذشت 

اقدام کن هرروز  بهش شیر موز بده خودتم فولیک اسیدت یادت نره ان شا الله همون ماه باردار میشی