سلام بی بی چک ۳ روز قبل موعد پریود جواب درست نشون میده؟علائم قبل پریود مثل دردوکوفتگی بدن و خستگی دارم و خیلی هم احساس سرما میکنم احتمال بارداری هست یعنی؟
منو و شوهرمم سالمیم اما باردار نمیشم نمیدونم چه کنم کاش خدا بهم رخم کنه این ماه باردار باشم چ ...
ایشالا ک میشی عزیزم فقط باید پیگیر باشی،من بچه اولمم با دارو باردار شدم تهران پیش دکتر اشرف معینی میرفتم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
چند وقت ک دارو میخوردی ببخشید میپرسمااا کجای تعران
سر پسرم پیش دکتر معینی میرفتم بالاتر از نیایش خیابان شهید عاطفی تو نت سرپ کن اسمشو اطلاعات میاد کامل من ۶ ماه رفتم پیش ایشون و باردار شدم و الان پسرم ۹ سالشه ولی سر دومی باز نمیشم و دکتر میرم ک این ماه iui کردم الان۴ ساله منتظر برا دومی و ۶ ماهه دکتر میرم